|   
Contact Us: 018-243 6288

SUARA HATI PENYAIR MALAYSIA

RM 26.00 RM 52.00 50%
Quantity
+
Model
SHPM1
Brand
No Brand
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 3-7 days
Delivery Fee
West Malaysia - RM 4.80
East Malaysia - RM 14.30
Rewards
26 Points
Highlights

Penyair adalah manusia luhur dan lahir sedari mula puisi moden dicipta hinggalah abad ke-21 ini. Segala peristiwa yang disuarakan adalah yang sebenarnya terjadi daripada pemikiran logik dan telah diungkapkan dengan penuh kreativiti daripada pemikiran lateral mereka.

Product Information

Size (length*width*height): 15cm x 1cm x 23cm

Penyair adalah manusia luhur dan lahir sedari mula puisi moden dicipta hinggalah abad ke-21 ini. Segala peristiwa yang disuarakan adalah yang sebenarnya terjadi daripada pemikiran logik dan telah diungkapkan dengan penuh kreativiti daripada pemikiran lateral mereka. Tegasnya, di samping mengejar pengisian sebuah negara maju terutama menjelang tahun 2020, pengisian jiwa yang luhur, lahir, logik dan lateral harus dititiberatkan supaya semangat dan cintakan tanah air dengan semangat jati diri bangsa, bahasa dan budaya sendiri tetap kukuh kepada semua warga di dalamnya. Buku ini telah mengaplikasikan teori SPB4L (luhur, lahir, logik dan lateral) untuk merungkaikan setiap citra manusia dan kemanusiaan yang terdapat dalam puisi. Menjengah puisi yang dihasilkan antaranya oleh J.M. Aziz, A. Aziz Deraman, Lim Swee Tim, Siti Zaleha M. Hashim dan ramai lagi, pembaca dapat menyelami perasaan setiap penyair. Apa yang terkandung dalam puisi adalah cetusan daripada pemikiran penyair itu sendiri. Dengan puisi mereka menyuarakan pengalaman dan isi hati.

SUARA HATI PENYAIR MALAYSIA
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg4.80
Extra 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg14.30
Extra 0.50 kg5.10

The returned goods/products will be checked with the receipt together and the goods should be in the good condition. The packaging should also be in original condition in original shipping container as received. If the goods/products has been used or damaged by the customer, there will not be any refund.UPSI Press will also not be responsible if your shipment is lost during the return transit.

Please return your purchase to the following address:
UPSI Press (Pejabat Karang Mengarang)
Bangunan Perpustakaan Tuanku Bainun, Kampus Sultan Abdul Jalil Shah,

35900 Tanjung Malim, Perak


Please contact us at [email protected] or 05-4506464 if you have any questions or doubts.

TOP