|   
Contact Us : +6018 243 6288
HIKOKI STORE

Pengikut Yang Merosakkan karya Syaari Abd Rahman

RM 24.00 RM 28.00 14%
Quantity
+
Model
1638969404326
Brand
No Brand
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 3-7 days
Delivery Fee
West Malaysia - RM 6.00
East Malaysia - RM 19.40
Rewards
24 Points
Product Information

Mengagungkan seseorang semakin ketara kita lihat dewasa ini. Mana-mana influencer seolah berbangga dengan sejumlah follower yang ramai, hingga ada ketika alpa dan leka dengan keseronokkan dunia.


Membuat sekian konten hanya untuk meraih sejumlah likes, komen dan follower tanpa sedar ia bakal membawa bencana tanpa sedar. Fitnah dunia dan dengki sana sini. "Beringat-ingatlah sentiasa pada zaman ini. Zaman yang membolehkan kita mengetahui kekuatan followers (pengikut) kita.


Sesungguhnya perkara ini mampu menyebabkan muncul perasaan bangga dalam diri. Apabila dibanding-bandingkan ramainya pengikut kita daripada yang lain, tanpa disedari bermulanya penyakit hati pada ketika itu." Keseronokkan dunia hingga kita lupa,


"Pujilah Allah sebanyak-banyaknya, bukannya makhluk apabila kita diberikan Allah kemenangan. Berhentilah memuja makhluk walau hebat bagaimanapun kesolehannya, keilmuannya, ketampanannya atau kekayaannya dan pulangkanlah segala puja dan puji itu kepada Allah!"


Dan, "Janganlah kita terpedaya dengan jumlah pengikut yang ramai atau jumlah followers yang ramai. Hal ini kerana belum tentu ia menandakan bahawa kita benar dengan jumlah pengikut yang ramai. Jumlah kawan-kawan yang ramai bukan penentu apa yang kita buat semuanya betul belaka.


" Pengikut Yang Merosakkan, Ustaz Syaari Ab Rahman. 30 pesanan agar tidak terpedaya dan berbangga-bangga dengan ramainya pengikut.


#ustazsyaariabrahman #pengikutyangmerosakkan #jejaktarbiah

Pengikut Yang Merosakkan karya Syaari Abd Rahman
Pengikut Yang Merosakkan karya Syaari Abd Rahman
Pengikut Yang Merosakkan karya Syaari Abd Rahman
Pengikut Yang Merosakkan karya Syaari Abd Rahman
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 3.00 kg6.00
Extra 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg14.30
Extra 0.50 kg5.10
TOP