|   

Mall
Mewah Keropok Udang 100g

RM 2.00
Kuantiti
+
Brand
Mewah
Status
Sedia Ada
Penghantaran
Hantar dalam masa 48 jam
Kos Hantar
West Malaysia - RM 6.00
East Malaysia - RM 14.30
Ganjaran
2 Kredit
Keterangan

Expiry Date: More than 15 months

Allergen: No

Mewah Keropok Udang 100g, Di Import Dari Indonesia, Sihat & Bernutrisi, Superbrands 2019 & 2019,Mewah,TOP Excellence Brand 2020 & 2021

Keropok udang adalah keropok yang terbuat dari adunan tepung ubi dan udang yang ditumbuk halus yang diberi bumbu rempah dan penambah rasa. Kerupuk udang berasal dari Sidoarjo. Biasanya udang yang digunakan adalah udang-udang kecil atau udang rebon yang ditumbuk hingga halus. Adunan mentah ini kemudian dikukus dan setelah masak dan kenyal diiris tipis-tipis, kemudian dijemur hingga kering. Pengeringan dengan terik matahari biasanya selama 2-3 hari. Keropok mentah yang kering ini boleh digoreng bila-bila saja dan menjadi keropok sedap untuk dihidangkan.

MEWAH® is a heritage FMCG company established since 1984 to promote healthy eating and lifestyle through our premium quality Grains of Goodness in Malaysia. We supply our products to Wholesalers, Distributors, Retailers, Hotel & Restaurants.

Mewah Keropok Udang 100g
Mewah Keropok Udang 100g
Mewah Keropok Udang 100g
Penghantaran Maklumat
ZonBeratKos Penghantaran (RM)
West MalaysiaPertama 3.00 kg6.00
Tambahan 1.00 kg2.00
East MalaysiaPertama 0.50 kg14.30
Tambahan 0.50 kg5.10
TOP