|   
Contact Us : +6018 243 6288

Duniaku Hanya Ada Kamu

RM 27.50 RM 29.00 5%
Quantity
+
Model
33863378334
Brand
No Brand
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 3-7 days
Delivery Fee
West Malaysia - RM 6.00
East Malaysia - RM 14.30
Rewards
27 Points
Product Information

Cinta bertepuk sebelah tangan, kenapa nasib aku begini?

Abang long! Omar tu milik Husna. Tak ada siapa boleh rampas Omar dari Husna. Orang yang Omar cinta Husna, bukan Mariam. Anak angkat tak guna tu ada hati nak ambik Omar dari Husna. Cermin diri tu dulu.

Bagi MARIAM, niatkan menggantikan tempat Husna semata-mata ingin menjaga hubungan semua pihak. Biarlah dirinya berkorban berkali-kali walaupun pengorbanannya sedikit pun tidak dipandang oleh Husna. Memang diam-diam dia mencintai Omar, tapi apa gunanya kalau hanya bertepuk sebelah tangan?

Akhirnya Mariam merawat lukanya jauh di utara semenanjung Malaysia. Namun tanpa disangka, jantungnya sekali lagi berdegup kencang apabila melihat seorang lelaki. Bertahun-tahun mencintai Omar, yang hairannya, kenapa cepat sangat jantungnya mencari sasaran pengganti?

Kenapa dengan aku ni? Kenapa jantung ni degup laju macam ni? Jangan cari pasal, cik jantung oiii! - MARIAM


Perkenalan dengan seorang jejaka bernama Raja Luth mengubah hidup Mariam. Kehadiran Raja Luth memberi sinar baru dalam hati Mariam. Mariam yakin Raja Luth turut sama merasai perasaan yang sama. Tingkah laku dan layanan Raja Luth pada Mariam adalah bukti segala-galanya. Kerana tidak mahu pisang berbuah dua kali, Mariam memberanikan diri meluahkan perasaannya.

Saya Saya tahu kita baru kenal tapi saya betul-betul sukakan awak, Luth. Saya nak awak tahu. Aaa Awak macam mana pulak? Apa jawapan awak? - MARIAM


Saya minta maaf, Mariam. Selama ni saya anggap awak sebagai seorang kawan. Itu saja. RAJA LUTH


Sekali lagi cinta Mariam bertepuk sebelah tangan. Malu, memang malu! Akhirnya Mariam nekad untuk mengunci hatinya. Namun setelah dia memasang tekad, lain pula yang terjadi. Husna masih lagi menuduhnya setiap kali bergaduh dengan Omar. Dan yang paling misteri, setiap pagi dia mendapat kejutan sehingga membuatkan dirinya tidak lena ridur.

Apakah kesudahan hubungan Mariam dan Husna? Adakah kasih sayang dan pengorbanan Mariam mampu melembutkan hati Husna? Dan betulkan cinta Mariam hanya bertepuk sebelah tangan? Akankah ada bahagia untuk Mariam?

Duniaku Hanya Ada Kamu
Duniaku Hanya Ada Kamu
Duniaku Hanya Ada Kamu
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 3.00 kg6.00
Extra 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg14.30
Extra 0.50 kg5.10
TOP