Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

BBC eBook Berpantang for Dummies (Confinement Guidebook)

BBC eBook Berpantang for Dummies (Confinement Guidebook)
Click to enlarge
 
 
 
Product Code:
3536428228
Model:
16588171
Brand:
No Brand
Sold by:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 48 hrs
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 10.00
East Malaysia - RM 14.00
Rewards:
70 Points
Notify me when ...
price drops.
Product Information

Publisher: Self-Publish

Tak ada bajet nak upah confinement lady/ perawat pantang?

Musim COVID-19 ni tukang urut semua takut nak datang mengurut?

😔Sudahnya kita ni baru bersalin macam mana nak berpantang?

Habislah sakit-sakit badan nanti 😭😭😭😭

"Ebook Berpantang for Dummies sangat- sangat membantu suami saya merawat saya dalam pantang!" - Puan Linda, Ampang.

Yes...

🥳Now your hubby boleh jadi perawat pantang!

🤩Hanya ikut aturan di dalam ebook Berpantang For Dummies, anda akan dapat melakukan rawatan lengkap tanpa perlu bantuan perawat luar.

📢 Ebook Aturan Berpantang cara Melayu yang PERTAMA di Malaysia!!!

Khas buat bakal ibu-ibu yang akan bersalin.
Khas buat suami-suami yang ingin jaga isteri tercinta dalam pantang

Bagi yang tak berkesempatan nak memyertai Ceramah Aturan Berpantang Kak Ice, anda boleh belajar cara mudah nak pantang sendiri,

Dapatkan e-book BERPANTANG FOR DUMMIES ni dengan harga RM 70 sahaja..

😎Di dalam Ebook ini, Kak Ice kupaskan satu persatu aturan berpantang dari persoalan kenapa kena berpantang dan apa rawatan asas yang boleh D. I. Y di rumah.

Hanya dengan RM70, anda dapat menjimatkan kos upah perawat pantang. Korang bayar je upah urutan bersalin. Lain-lain rawatan, boleh buat sendiri. Barulah boleh beranak 10 orang Gitchewww! 🤣🤣🤣

SILA MASUKKAN EMEL ANDA DI BAHAGIAN KOMEN SEMASA MEMBUAT PESANAN. EBOOK AKAN DIHANTAR MELALUI EMEL.
BBC eBook Berpantang for Dummies (Confinement Guidebook)
BBC eBook Berpantang for Dummies (Confinement Guidebook)
BBC eBook Berpantang for Dummies (Confinement Guidebook)
BBC eBook Berpantang for Dummies (Confinement Guidebook)
BBC eBook Berpantang for Dummies (Confinement Guidebook)
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 5.00 kg10.00
East MalaysiaFirst 5.00 kg14.00

 

TOP