Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354
RichStore Online

This seller is currently on vacation.

ZAM ZAM HAIR OIL ORIGINAL

ZAM ZAM HAIR OIL ORIGINAL
Click to enlarge
 
 
 
Product Code:
6131924621
Brand:
Zam-Zam
Sold by:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 48 hrs
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 4.80
East Malaysia - RM 13.00
Rewards:
10 Points
Notify me when ...
price drops.
Product Information

Expiry Date: Normal Expiry

Hair Concerns: Shine Enhancing

Hair Type: Normal

kecuali kalau hari-hari yang aktif macam baru lepas training ke, joggingke…tengok lah. Hasil dia..Alhamdulillah berkesan. Sekarang kalau cuci rambut, helaian rambut yang gugur dah kurang. Paling banyak 5 helai je. Tu pun rambut yang halus-halus je. Bau shampoo ni ada macam halia sikit, pastu rasa berangin sikit kepala. Shampoo dia pekat, guna sikit pun dah berbuih. I tak guna conditioner pun… Sebab tak suka. Tapi bila rambut kering, I sapu rambut dengan minyak zam-zam ni. NI beli untuk Afriena dulu sebab rambut dia gugur kan, so kiterang kongsi je la. amik sikit je then sapu kat rambut. Bau dia pun wangi je. TEringat dulu masa duduk dengan my Mak Long, Dia selalu sapu kat rambut I sambil dia bebel…kita perempuan kena jaga rambut ni, makan jangan makan merepek..bla bla.. And my mak pulak dia dulu sapu minyak rambut cap Madubala. Dia dalam botol kaler hijau. Yang tu bau boleh pening. Tapi bagus untuk hitamkan rambut.

#zamzamoil #zamzamhairoil #zamzamhairvitamin#zamzamvitamin#
ZAM ZAM HAIR OIL ORIGINAL
ZAM ZAM HAIR OIL ORIGINAL
ZAM ZAM HAIR OIL ORIGINAL
ZAM ZAM HAIR OIL ORIGINAL
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg4.80
Additional 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg13.00
Additional 1.00 kg9.00

 

TOP