|   
Contact Us : +6018 243 6288
DUAL SYNERGY

TYAX Natural Stainless & Long Lasting Deodorant

RM 49.90 RM 100.00 50%
Variation:
Quantity
+
Model
P-TXAX_01
Brand
TYAX
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 48 hrs
Delivery Fee
West Malaysia - RM 10.00
East Malaysia - RM 14.00
Rewards
49 Points
Product Information

Size (length*width*height): 10cm x 10cm x 10cm

Type: Spray

Expiry Date: Normal Expiry

GENTLE REMINDER: TYAX IS SHIPPED DIRECTLY BY TYAX HQ. HENCE, PLEASE DO NOT COMBINE YOUR TYAX ORDER WITH OTHER ITEMS. FOR FURTHER INQUIRY, YOU'RE WELCOME TO CHAT WITH US.

Peringatan Mesra: TYAX diposkan secara terus oleh TYAX HQ. Oleh itu, jangan gabung pesanan TYAX anda dengan item lain. Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi kami di ruangan chat.

Dah penat cuba macam-macam deodoran tapi masalah ketiak berbau masih tak selesai?

Pakailah TYAX Deodorant!

================
Dihasilkan dari 5 Bahan Natural
================

✅ mineral salt - mengawal bau
✅ tea tree oil - hapus kuman punca bau
✅ castor oil - elak bawah lengan jadi gelap
✅ peppermint - anti mikrobial
✅ lavender - anti pedih

Selain tu, TYAX juga

[+] WATERBASED - Tak melekit
[+] SPRAY TYPE - Boleh sembur dkt leher dan kaki jugak
[+] 50ML - 240 kali semburan dan tahan hingga 4 bulan
[+] WANGI - Bau natural dari Vanilla dan Cranberry

======================
TAKDE LAGI KESAN KUNING
======================
Apa tu?

Perasan tak bila korang pakai deodorant komersial mesti akan tinggalkan kesan kuning dekat baju terutama bahagian bawah lengan. Betul?

Yg best dengan TYAX ni tak kan tinggalkan kesan kuning dekat baju korang. ☺️

===========
PALING BEST
===========

[+] TERBUKTI BERKESAN - Banyak sangat testimoni berjaya walaupun tak sampai sebulan dikeluarkan.

TYAX boleh kawal bau badan kita sehingga lebih 12 jam tau!

[+] TYAX juga berdaftar dengan KKM (NOT200607589K)

Hanya sembur 1-2 kali je lepas mandi untuk selesaikan masalah ketiak berbau.
TYAX Natural Stainless & Long Lasting Deodorant
TYAX Natural Stainless & Long Lasting Deodorant
TYAX Natural Stainless & Long Lasting Deodorant
TYAX Natural Stainless & Long Lasting Deodorant
TYAX Natural Stainless & Long Lasting Deodorant
TYAX Natural Stainless & Long Lasting Deodorant
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 5.00 kg10.00
East MalaysiaFirst 5.00 kg14.00
TOP