|   
Contact Us: 018-243 6288
Gerak Budaya

Mall
Tragedi

RM 24.90
Quantity
+
Model
9789672328636
Brand
Fixi
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 3-7 days
Delivery Fee
West Malaysia - RM 8.00
Sabah - RM 11.00
Sarawak - RM 10.00
Rewards
24 Points
Product Information

Penerbit : Fixi

Tahun Terbitan : 2021

Halaman : 296 mukasurat

Penulis :  Ismi Fa Ismail


" Sorry kacau abang. Tapi kita ada masalah sikit dengan client malam ini."


"Masalah apa?"


"Encik Ghaffar tak jadi buat ritual, seba dia tak ank tengok roh anak dia dalam keadaan tak baik. Cik Hasya pulak, tak ada barang daripada waris yang sedarah sedaging. Sebab dia anak yatim piatu. Dia tak tau mak bapak dia siapa."


"Kalau macam tu, cancel sajalah dua-dua. Jom kita balik." kata Mokhsen sambil mengangkat sebelah lutut, sedia untuk bangun dari silanya. 


"Jap! Diorang ada suggest satu benda. Andika pun tak pasti boleh ke tak. Sebab tu nak tanya abang dulu....."


"Apa dia?" Mokhsen kembali bersila.

Tragedi
Tragedi
Tragedi
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg8.00
Extra 0.25 kg2.00
SarawakFirst 0.50 kg10.00
Extra 0.25 kg2.00
SabahFirst 0.50 kg11.00
Extra 0.25 kg2.00

Courier Services

TOP