|   
Contact Us : +6018 243 6288

Mall
THE BAKED Gel Pembakar Lemak Degil (50ml)

RM 49.90
Out of Stock
Brand
NO BRAND
Status
Out of Stock
Delivery Fee
West Malaysia - RM 6.00
East Malaysia - RM 14.30
Rewards
49 Points
Highlights
 • No.1 di Malaysia
 • Paling berkesan gel pembakar lemak degil
 • Melangsingkan badan tanpa was-was
 • Ringan dan tidak melekit
 • Tekstur berbentuk gel
 • Untuk kegunaan luaran sahaja
 • Tiada kesan sampingan
 • Tidak berminyak dan diperbuat oleh air
 • Bukan krim atau lotion
Product Information

What's in the box:

1 x THE BAKED Gel Pembakar Lemak Degil (50ml)

Deskripsi Produk

 1. KKMNo :Not180903358k
 2. No 1 Di Malaysia
 3. Gel Pembakar Lemak Degil Paling Efektif Dan Berkesan.
 4. Cara Penggunaanya- Sapu Di Bahagian Lemak Degil Di Bahagian Perut, Lengan , Peha, Betis , Belakang Badan.
 5. Berkesan Melegakan Wanita Yang Datang Bulan Dan Mengalami Sakit Senggugut
 6. Berpeluh Dan Mengeluarkan Toksin Di Kawasan Sapuan Gel

Keterangan Produk Secara Terperinci

Untuk Lebih Efektif,Gunakan The Baked Fat Burning Gel Semasa Anda Menjalankan Aktiviti Bersenam Dan Bersukan. Pada Waktu Ini Pembakaran Lemak Akan Lebih Mudah Dan Efektif. Pembinaan Otot Tegang Akan Mudah Terbentuk Apa Bila Lemak Degil Telah Pecah.

Kelebihan Produk:

Ya, anda boleh! Pembakar lemak ini membantu dalam mengawal berat badan dan detoksifikasi tubuh. Ia mengandungi yang paling kuat anti-oksidan yang mengawal sistem metabolisme badan anda. Berat anda hilang melalui peluh adalah berat air, jika anda berpeluh, anda telah membakar kalori. Jadi, berpeluh adalah satu matlamat yang baik untuk menggabungkan sebagai sebahagian daripada program penurunan berat badan kerana ia bermakna bahawa badan anda menghapuskan toksin dan pembakaran kalori.

Ramuan Utama:
Ekstrak Teh hijau - untuk meningkatkan peredaran darah dan untuk mengetatkan kulit anda.
CILI minyak & CILI merah - cili merah minyak cili ekstrak menimbulkan suhu badan dan merangsang tubuh penulisan lebih banyak lemak dan membuang lebihan air dan toksin daripada kulit supaya berat badan akan turun dan ukuran badan akan berkurangan.
NATRIUM LAURY PANTHENOL - mereka membantu dalam mengurangkan kelihatan tanda-tanda selulit. Anti-selulit ini berfungsi dengan berkesan dan memusnahkan deposit lemak di bahagian-bahagian lain badan anda.

Ramuan Adalah:

Aqua, Propylene Glycol , Butyene Glycol , Cichrium Intbus (Chiciry) Root Oligosaccharides, Glycerine , Algae Extract, Capsaicin , Ethylhexyl Palmitate, Peg-40 Hydrogenerated Castor Oil, Polycorbate 20, Fucus Vesiculosus (Bladderwracked) Extract, Acrylates /C 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthol , Butylene Glycol , Aminomethyl Propanol, Pullulan, Octoxynol-12, Centella Asiatica Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Xanthan Gum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caesalpinia Gum, Rosmarinus (Rosmary)Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra(Licorice) Root Extract, Chamomilla Recututa(Matricaria) Flower Extract.

Cara Penggunaan:

Sapukan FAT BURNING GEL ini dengan cara kitaran dan pusingan ke atas , kegunaan di sapukan pada lemak degil di bahagian lengan, peha, perut, betis, belakang. Anda akan terasa panas di bahagian sapuan lemak degil ,dalam masa 15 minit ,bahagian sapuan akan berpeluh .

NOTA: Selepas 15 minit BERSENAM , anda kan terasa bahang panas dan berpeluh di bahagian sapuan lemak degil. BERITA BAIK! ini bermaksud. PEMBAKARAN LEMAK DEGIL SEDANG BERLANGSUNG dan EFEKTIF.

EXTRA TIPS: Penggunaan yang kecil cukup dan memadai di perlukan untuk sapuan di bahagian lemak degil. Sapu gel ke arah atas secara kitaran. Tidak perlu jumlah penggunaan yang banyak kerana anda hanya memerlukan jumlah penggunan gel yang sedikit untuk gel ini berkesan. Elakkan PEMBAZIRAN- yang PENTING ianya BERKESAN

SAKIT SENGGUGUT? hanya menggunakan jumlah gel yang sedikit dan sapukan di belakang badan . Kehangatan Gel ini akan memberi kelegaan kepada badan anda . Anda boleh menggunakannya dan sapu di atas kulit yang bersih dan kering selepas waktu mandi dan sebelum masuk tidur

THE BAKED Gel Pembakar Lemak Degil (50ml)
THE BAKED Gel Pembakar Lemak Degil (50ml)
THE BAKED Gel Pembakar Lemak Degil (50ml)
THE BAKED Gel Pembakar Lemak Degil (50ml)
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 3.00 kg6.00
Extra 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg14.30
Extra 0.50 kg5.10
TOP