|   
Contact Us: +6018 243 6288
BAYTI STORE

TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA

RM 35.00
Out of Stock
Brand
Mukena By Molly
Status
Out of Stock
Delivery Fee
West Malaysia - RM 4.99
East Malaysia - RM 14.30
Rewards
35 Points
Product Information
Telekung #MukenaByMolly

1) Design apa yang ada?
~ design random, maknanya design tak boleh pilih sebab terlalu banyak jenis design berbeza setiap kali hq ambik. Bukan takmau ambil design sikit2, nanti tak bestnya smua pakai yang sama corak. Tiba2 singgah solat di rnr terjumpa ehh sama la telekung kita ????

2) Color boleh pilih tak?
~ color pon ikut atas stok dari supplier, faham2 lah bila ambik banyak so color pon campur2. Tapi Insyaallah hq cuba cari color cantik menarik.

3) Ada stok ke?
~ buat masa sekarang stok memang dah habis licin, jadi kena pre order dulu ye. Shipping kena tunggu dalam masa 2 minggu.

Sebabnya tak boleh nak bawa balik terus, kena tahan kastam tak terbayar nanti. So kita ikut rule, shipping by kapal. Sabar banyak banyak ye. Moga Allah permudah urusan kita semua.

4) Kain jenis apa telekung tu ?
~ kain cotton lembut,tak jarang dan flowy. so kalau solat berjemaah telekung tak terbang cekop kepala orang belakang. hahaha.

Kalau masa dapat tu rasa macam keras sikit basuh dulu sebelum pakai. Kain akan je lembut balik, normal lah benda packing dalam plastik kan. Yang pasti mmg kain lembut.

5) Macam mana kalau saya dapat corak yg saya tak berkenan?
~ ampun di pinta sayang. Tetapkan dalam hati niat nak solat bukan kerana corak, tapi kerana Allah Taala. In sha Allah lepas ni hq cuba dapatkan yang tercantik!

#MukenaByMolly #telekungcotton #telekungtravel #telekungmurah #telekungcorak #telekungsolat #telekungdewasa #telekungselesa #telekunghantaran #telekungcantik #telekunghadiah #telekungpremium #telekungMukenaByMolly
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
TELEKUNG TRAVEL COTTON SELESA
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg4.99
Extra 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg14.30
Extra 0.50 kg5.10
TOP