Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354
Baby & Kids Paradise Boutique

About Us

Welcome to Baby & Kids Paradise Boutique Menjual barangan dan keperluan bayi yang terkini dengan harga yg murah dan berpatutan!Semua barangan kami sesuai untuk bayi dan kanak-kanak.Kami memulakan perniagaan pada 1 Julai 2012.
Semua barangan kami mematuhi piawaian keselamatan yang telah ditetapkan.Barangan yang kami jual ialah dress,gown,pakaian tidur,pakaian santai,kasut,jam,aksesori dan banyak lagi.Kami cuba memenuhi permintaan pelanggan kami mengikut perkembangan semasa.
Cara untuk membuat pesanan:
1.Pm kami atau whatapps kami di 018-2520901 untuk pertanyaan lanjut.Sila sertakan gambar item yang anda ingin order.Dan kami akan check sama ada kami masih mempunyai stok atau sudah habis dijual.Jika memerlukan ukuran,kami akan sertakan ukuran untuk anda.
2.Selepas confirm,kami akan menghantar invois dan details pembayaran kepada anda.Sila membuat pembayaran dalam masa 48 jam.Selepas 48 jam,jika anda belum membuat pembayaran,kami akan anggap anda tidak berminat dengan item tersebut dan kami akan membuka semula kepada pelanggan yang berminat.Jika mempunyai masalah untuk membuat pembayaran,sila memaklumkan kepada kami,kami akan memahami keadaan anda dan melanjutkan masa untuk anda membuat pembayaran.Sila sertakan butiran pembayaran selepas bank in kepada kami.
3.Selepas menerima pembayaran,sila berikan kami masa 48 jam untuk penghantaran pesanan anda.Kami akan menggunakkan khidmat POSLAJU untuk menghantar pesanan anda.Kami akan sertakan tracking number untuk anda selepas kami menghantar pesanan anda.
4.Selepas menerima pesanan,sila maklumkan kami jika berlaku sebarang masalah pada items yang order.Tempoh untuk membuat aduan adalah dalam 7 hari.Selepas 7 hari,aduan anda ,kami tidak akan layan.
Selamat bershopping dengan kami.
Ink Printer
TOP