Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

SENDAYU TINGGI PEARL POWDER

SENDAYU TINGGI PEARL POWDER
Click to enlarge
 
 
 
Product Code
2674937
Model
PEARL POWDER
Brand
Sendayu Tinggi
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee
West Malaysia - RM 4.50
East Malaysia - RM 6.50
Rewards
39 Points
Bundle of 2 AIK CHEONG White Coffee (Original / Hazelnut / Less Sugar / No Sugar) Free IT'S CUP Flat White x 1
Notify me when ...
price drops.
Product Information
Pearl Powder ni adalah bedak mekap dan juga bedak merawat dalam masa yang sama. Kenapa admin cakap macam tu? Sebab dia mengandungi bahan-bahan yang bagus untuk merawat kulit.
.
Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil – mengandungi 4x ganda Vitamin C dari buah oren, dan 2x ganda antioksida dari blueberry. Ia juga tinggi Vitamin E, antioksidan terkuat untuk membantu melindungi kulit dari kerosakan radikal bebas serta menggalakkan penghasilan sel kulit sihat.
.
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract – memiliki keupayaan aktioksida yang menakjubkan untuk mengembalikan keanjalan kulit dan menyekatakan tona wajah. Ekstrak rosemary juga berkesan mengurangkan bengkak dan sembap pada wajah.
.
Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract – terdapat bahan aktif dikenali ‘Songa’ yang diekstrak dari bunga tumbuhan ini yang memiliki keupayaan melawan radikal bebas. Ia membantu menguatkan tisu kulit, menegang dan menganjalkan kulit wajah untuk penampilan kulit wajah yang lebih tegang dan muda.

Pearl Powder ni selain bantu untuk rawat masalah kulit kusam, tona tak sekata dan berjeragat, ia juga merupakan compact powder yang kita boleh pakai semasa makeup tau.
.
Pearl Powder ni sangat lightweight dan bersifat translucent. Maksudnya, semua tona kulit pun boleh pakai sebab ia tak tinggalkan warna pada kulit. Tapi, kalau tak tinggalkan warna apa function dia sebagai compact powder?
.
Kalau nak tahu, Pearl Powder ni akan bantu untuk set foundation yang kita pakai tu. Selain tu, bantu untuk buat solekan kita dapat hasil dewy dan glowing. Memang sangat natural je kulit tu bila pakai Pearl Powder ni sebagai compact powder.
SENDAYU TINGGI PEARL POWDER
SENDAYU TINGGI PEARL POWDER
SENDAYU TINGGI PEARL POWDER
SENDAYU TINGGI PEARL POWDER
SENDAYU TINGGI PEARL POWDER
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg4.50
Additional 0.50 kg2.50
East MalaysiaFirst 0.50 kg6.50
Additional 0.50 kg4.00

 

TOP