Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM

SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM
Click to enlarge
 
 
 
 
Options:
KOD WARNA:
Product Code:
2674939
Model:
MATTE LIP CREAM
Brand:
Sendayu Tinggi
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 4.50
East Malaysia - RM 6.50
Rewards:
36 Points
E-Tunai
Notify me when ...
price drops.
Product Information
Ommgeeee cantik nya MATTE LIP CREAM baru ni…sweet sangat!
.
Kalau nk tahu, Matte Lip Cream ni ada 6 warna dan semua warna mmg sangat sweet and natural. Confirm jatuh cinta kalau dh try! Selain tu, Matte Lip Cream ni sangat tahan lama pada bibir. Ia tak mengeringkan bibir dan selesa je bila dipakai tu.
Semua warna pun lembut dan swet je. Sesuai untuk korang yang nak mekap sweet-sweet tu. Admin dapat feedback dari customer yang dah try Matte Lip Cream ni katanya lembut sangat bila dah apply dibibir. Dan memang tahan lama gaiss. Matte Lip Cream ni juga tak mengeringkan bibir dan selesa bila dipakai.
SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM
SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM
SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM
SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM
SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM
SENDAYU TINGGI MATTE LIP CREAM
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg4.50
Additional 0.50 kg2.50
East MalaysiaFirst 0.50 kg6.50
Additional 0.50 kg4.00

 

TOP