Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Language
Contact Us: 1800 88 2354

SATIN SKINZ Juliet Manja with Ginseng

SATIN SKINZ Juliet Manja with Ginseng
Click to enlarge
 
Product Code:
518393
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 24 hrs
Delivery Fee:
WM - RM 6.00
EM - RM 9.00
Quantity:
100
Rewards:
60 Points
RM 90.00
RM 60.00
33%

Nofity me when ...
price drops.
Product Information

JULIET MANJA GINSENG by SATIN SKINZ

JAMU WANITA MENGGODA !

Semua dah tahu kehebatan ginseng JULIET MANJA ni uoollllss.. Pinggul, breast semua anjal padat montokks.. yg penting tang miss V ketat tuuh.. fefeeling mlm malam pertama gituuu... yg anak dara bakal2 pengantin pun dah boleh consume utk SURPRISE kan suami tercinta..


Tidak di nafikan wanita zaman moden suka kan kecantikan kulit yang halus gebu dan putih, tapi jangan kerana obses ingin cantikkan kulit sehingga terlupa ASETT mahkota wanita yang di idami oleh sang suamiii.


Wanita sanggup lakukan apa sahaja untuk dapatkan payudara yang cantik dan menarik. Aset yang menjadi lambang kewanitaan ni sebenarnya menambahkan lagi keyakinan diri seseorang wanita. Terasa diri sebagai wanita sejati. Langkah paling selamat adalah memilih cara semulajadi untuk mendapatkan payudara yang besar, montok dan anjal.


Taraaaa.. JULIET MANJA by Satin Skinz merupakan jamu moden pertama di malaysia yg rasa nya tak mcm jamu punn... macam gula2 je uollsss... tak de lg dah sendawa dan kentut bau jamu.. badan pun wangi je..
Jom ginseng dengan JULIET MANJA Ginseng. Chewable Ginseng Pertama Berperisa Berry.

Amboii.. lepas ni melakat jela husband & wife ni... psstttt... anak dara pun boleh consume tauuu .


MANFAAT JULIET MANJA GINSENG by SATIN SKINZ :

1) Mengatasi masalah keputihan .
2) Kempiskan perut dalam masa 7 hari.
3) Menegangkan, memantopkan serta membesarkan size payudara dan mencerahkan puting.
4) Miss V lebih kemerahan tidak berbau.
5) Mengetatkan otot rahim dan Vagina yg lendut akibat bersalin. Dinding dan pintu vagina lebih elastik dan ketat semulajadi.
6) Pinggul tegang motok, nampak terletak dan tidak jatuh.
8) Menghalang jangkitan pada Miss V serta mengaktifkan cairan semulajadi ke dlm faraj.
9) Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut.
10) Melambatkan proses penuaan.
11) Mencerahkan kulit dan menaikkan seri wajah.
12) Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
13) Menganjalkan kulit yang melendut.
14) Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.
15) Mengatasi masalah sukar tidur.
16) Menambah tenaga dan kecergasan.
17) Mengecutkan cyst & fibroid.
18) Membentuk dan meramping bentuk tubuh wanita yg seksi.
19) Merawat masalah haid yg tidak teratur.
20) Menjadikan anda seorang wanita plg istimewa buat suami. KEISTIMEWAAN yg hanya anda dan suami merasainya.





Semua dah tahu kehebatan ginseng JULIET MANJA ni uoollllss.. Pinggul, breast semua anjal padat montokks.. yg penting tang miss V ketat tuuh.. fefeeling mlm malam pertama gituuu... yg anak dara bakal2 pengantin pun dah boleh consume utk persediaan suami tercinta.. Now ada promo setiap pembelian JULIET MANJA by Satin Skinz uollls akan dapat FREE GIFT SATIN SKINZ EVE !!! YEHUUUUU..


1001 khasiat korean ginseng yg kita perlu amalkan.. Rasa mcm mana? Pahit ke? Busuk ke? Hoishh... tak dela uolls.. JULIET MANJA Rasa sedap sgt sb kita mix dgn khasiat serat mixberry. So rasa berry je uolllsssss... Xde bau busuk, Xde pun rasa pahit.. Sesuai di amalkan dari anak dara ke nenek org uolllsss.. org2 korea dia dah ajarkan anak2 dorg makan ginseng start umur 15 tahun tau... Kita je belum terdedah lg dengan ginseng sb org kata ginseng mahal? Hurmm.. jgn risau! Harga berpatutan tauu... harga mampu milik & mampu maintainn


Apa kelebihan jamu JULIET MANJA ni berbanding yang lain?? .

JULIET MANJA by Satin Skinz adalah produk PERTAMA yg menggabungkan Korean Ginseng bersama dgn jamu Indonesia!! .

Korean Ginseng adalah herba yg telah di amalkan oleh wanita dan gadis di korea semenjak umur 15 tahun lg! WOW patut la diaorg semua selim2.. anak ramai pun.. perut still kempis kan... Tak mcm kita.

Siapa kata anak dara tak payah makan jamu? Dari anak dara la kena jaga dalaman... lagi2 yg bakal nak kahwin.. kena jaga2 tau.. jgn sampai bakal suami komplen baru nak repair & upgrade..


LELAKI CAKAP SIAPA TAK SAYANG BINI OIII


tapi kita sebagai bini dia ni, tak kesian ke bila suami asek tatap badan kita yang gemuk sana sini, badan lurus mcm pembaris, dah tu mahkota wanita kita plk berair busuk, Longgar tak ada rasa bila bersama..
Kesian suami akak.. Akak2 jangan ambil mudah perkara ni. Walaupun suami tak komplen, jangan anggap suami tak kisah... dalam diam dia menjeling yg lain nanti..

Tengok wanita korea, anak 5 pun SERVIS BAGUS lagi, kita yang baru anak 1 dah mcm tak de fungsi.. Sebab apa? sebab kita tak mau amalkan Ginseng, org kita tak amalkan ginseng sebab mahal.. sebab tu tak boleh nak lawan kecantikan wanita korea..

Mana nak dapat GINSENG?
Jangan risau... JULIET MANJA kan ada..

SATIN SKINZ Juliet Manja with Ginseng
SATIN SKINZ Juliet Manja with Ginseng
Payment Option

Credit Cards (Mastercard & Visa)
We currently accept Mastercard and Visa credit cards. Your credit card information is secured and safeguarded when shopping at Youbeli.com. All information are encrypted and sent through secured and protected channels. As we are employing Mobile88 (iPay88) as our payment gateway, Mobile88 will be stated in your credit card statement.



Financial Process Exchange (FPX)
We also accepts FPX payment method as it is an ideal payment solution for customers who does not have a credit card. All that is needed to make an online payment is an online banking account. Payment is directly linked and connected to the customer's specified online banking account, transactions are usually instant and fast. Supported banks includes:



Cash Bank-in / Online Fund Transfer / Cheque
You may bank-in cash or cheque into the selected bank account below:

Bank : PUBLIC BANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 3194858935

Bank : MAYBANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 514048612629

Once you have successfully bank-in the amount, email the bank in slip to support@youbeli.com with the stated Order No.

Paypal
PayPal lets you send payments quickly and securely online using a credit card or bank account.
Not valid for cash only items.

Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg6.00
West MalaysiaAdditional 0.50 kg4.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg9.00
East MalaysiaAdditional 0.50 kg6.00

 

Chat with Youbeli
TOP