Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354
Rahsia Suami Isteri Store

Pro Exterder V3-Panjang Zakar

Pro Exterder V3-Panjang Zakar
Click to enlarge
 
Product Code:
866833
Model:
PREX
Brand:
No Brand
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee:
FREE
FREE shipping with a minimum purchase
MY - RM0.00
Rewards:
180 Points
Notify me when ...
price drops.
Product Information

Pro Extender V3 - Made In USA

Panjang ZakarFakta 1: Tahukah anda tubuh manusia sangat unik! Ia mampu mengadaptasikan dirinya dengan sesuatu bebanan dan menjadi lebih kuat!

Kita ambil contoh seorang lelaki yang mengangkat beban yang berat pada tempoh yang tertentu. Lama kelamaan tubuh badan lelaki itu berubah menjadi lebih berotot, tenaga beliau juga bertambah kuat, sehingga bebanan yang diangkatnya dulu kini menjadi lebih mudah. Begitulah hebatnya tubuh manusia, ia dapat dilatih untuk menjadi lebih kuat!

Fakta 2: Tahukah lagi anda iaitu sejak beribu tahun dahulu, sepanjang sejarah manusia dari pelbagai bangsa mempunyai cara tersendiri untuk membesarkan atau memanjangkan anggota badan? Contohnya seperti membentuk tempurung kepala dan bibir oleh orang afrika,memanjangkan leher oleh wanita indo-china, dan mengecilkan kaki olehwanita bangsawan cina.

Menggunakan konsep “traction”anggota badan boleh dibesarkan atau dipanjangkan secara beransur danselamat sejak ribuan tahun dahulu!

Menggunakan konsep yang sama, ProExtender dicipta oleh pakar Urologi untuk memanjangkan dan membesarkan zakar dengan lebih selamat dan terkawal!

Cuba anda lihat keratan rentas zakar diatas. CorporaCavernosa merupakan tisu pada zakar yang seakan span. Apabila seorang lelaki terangsang “span”tersebut akan dipenuhi dengan darah menyebabkan ereksi berlaku.

Ingat fakta ini: Saiz zakar ditentukan oleh saiz Corpora Cavernosa dan keupayaannya untuk menyimpan darah ketika ereksi. Maka jika saiz Corpora Cavernosa anda besar, maka besarlah saiz zakar anda!

Fungsi ProExtender adalah untuk memanjangkan Corpora Cavernosa dengan berperingkat dan selamat. Ketika penggunaan ProExtender, zakar anda akan ditarik menyebabkan sel zakar terbahagi dan bercambah yang menghasilkan tisu-tisu baru untuk aliran darah ketika ereksi. Akibat dari percambahan sel, saiz Corpora Cavernosa akan bertambah sekaligus meningkatkan saiz zakar anda!

Pro Exterder V3-Panjang Zakar
Pro Exterder V3-Panjang Zakar
How To Buy
Shipping Information
ZoneOrder Total (RM)Delivery Fee (RM)
MalaysiaFlat RateFREE

ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg8.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg12.00

 

TOP