Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him

Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him
Click to enlarge
 
 
 
 
Product Code:
778
Model:
PPB-men
Brand:
biobax
Sold by:
Status:
Pre-order
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 7.00
East Malaysia - RM 10.00
Rewards:
25 Points
Highlights:
  • 1. Bau Biobax perfumes lebih kepada fresh, floral and pleasant. 9/10 org suka bau Biobax Perfumes.
  • 2. Ada perfume hanyalah EDT. Tidak pekat sgt dan x boleh tahan lama. Berbanding Biobax Perfume adalah EDP dan Boleh tahan 8-12jam.
  • 3. Biobax Perfume ada utk Man ( better man ) dan Woman ( falling love ).
  • 4. Biobax Perfumes kita import pati fragrance dari France.
  • 5. Bukan botol kaca. Dibuat dari high quality plastic material. Jatuh tak pecah.
  • 6. Ringan dan mudah di bawa. Boleh letak dalam poket dan senang dibawa ke mana-mana sahaja.
  • 7. Bau tahan lama. Spray pagi, malam pun bau lagi.
  • 8. Bukan inspired perfume. Formula bau dia dibuat khas untuk brand Biobax Perfumes.
  • 9. Nama bauan pun unik. Kita ambil sempena nama-nama lagu yang famous.
HCARE10
Notify me when ...
price drops.
product is available.
Product Information

Size (length*width*height): 15cm x 10cm x 5cm

What's in the box:

1 X Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] 

Produk Terbaru Biobax iaitu Pocket Perfumes!

Apa kelebihan perfume Biobbax ?
1. Bau Biobax perfumes lebih kepada fresh, floral and pleasant. 9/10 org suka bau Biobax Perfumes.
2. Ada perfume hanyalah EDT. Tidak pekat sgt dan x boleh tahan lama. Berbanding Biobax Perfume adalah EDP dan Boleh tahan 8-12jam.
3. Biobax Perfume ada utk Man ( better man ) dan Woman ( falling love ).
4. Biobax Perfumes kita import pati fragrance dari France.
5. Bukan botol kaca. Dibuat dari high quality plastic material. Jatuh tak pecah.
6. Ringan dan mudah di bawa. Boleh letak dalam poket dan senang dibawa ke mana-mana sahaja.
7. Bau tahan lama. Spray pagi, malam pun bau lagi.
8. Bukan inspired perfume. Formula bau dia dibuat khas untuk brand Biobax Perfumes.
9. Nama bauan pun unik. Kita ambil sempena nama-nama lagu yang famous.
10. Design botol dan kotak bercirikan design dari Morocco.

So, xperlu ragui lagi kenapa harganya berbeza sedikit setanding dgn kualitinya. Sudah tentu Biobax Pocket Perfumes lebih berbaloi.?


Perbezaan Dxxxxg Perfume vs Biobax Perfume:

 

1. Dxxxxg perfume bau dia mcm Dxxxxg deodorant tu.. which ada sesetgh org anti bau dashing ni. 
Bau Biobax perfumes lebih kepada fresh, floral and pleasant. 9/10 org suka bau Biobax Perfumes.

 

2. Dxxxxg perfume hanyalah EDT. Tidak pekat sgt dan x boleh tahan lama. Berbanding Biobax Perfume adalah EDP danBoleh tahan 8-12jam. 

 

3. Dxxxxg perfume hanya utk lelaki sahaja. Berbeza Biobax Perfume ada utk Man dan Woman.

 

4. Biobax Perfumes kita import pati fragrance dia dari France. Dxxxxg made in Indonesia.

So, xperlu ragui lagi kenapa harganya berbeza. 

Sudah tentu Biobax Pocket Perfumes lebih berbaloi.?


6 Tips Menggunakan Minyak Wangi Agar Kekal Harum

1. Minyak wangi yang anda guna tahan lebih lama wangiannya jika di sembur pada kulit di bahagian bawah pakaian

2. Sembur di kawasan badan yang mempunyai aliran darah yang baik, misalnya di belakang telinga dan nadi sendi tangan. Tetapi jangan digosok, biarkan ianya kering sendiri untuk mengekalkan haruman 

3. Elakkan menyembur minyak wangi terus ke pakaian anda. Ini hanya akan merosakkan pakaian anda. Sebaiknya anda sembur ke udara dan biarkan harumannya mengenai pakaian anda

4.Sembur minyak wangi ke atas papan seterika. Kepanasan yang terhasil daripada seterika akan menyebarkan haruman ke seluruh pakaian anda 

5. Gunakan minyak wangi bersama losyen badan. Ianya akan membantu mengekalkan haruman tahan lebih lama pada kulit

6. Sentiasa bawa minyak wangi bersama. Dengan adanya minyak wangi bersaiz mini atau pocket, anda boleh bawa ke mana sahaja. Sedia digunakan bila anda memerlukan


Tips Mengekalkan Haruman Minyak Wangi Anda

Kaedah menyimpan minyak wangi yang baik akan mengekalkan harumannya lebih tahan lama. Ada beberapa panduan yang anda boleh amalkan :

- Gunakan hanya satu jenis haruman pada satu-satu masa
- Elakkan menyimpan minyak wangi anda di tempat bersuhu panas
- Elakkan botol minyak wangi dari terkena pancaran terus cahaya matahari
- Hindari tabiat menyimpan minyak wangi di dalam kereta anda
- Jangan simpan minyak wangi anda di dalam peti sejuk

Ramai dikalangan kita salah sangka kerana alkohol yang terkandung di dalam pembuatan minyak wangi, bukanlah alkohol yang sama di dalam arak. Berikut adalah penjelasan daripada Ustaz Zaharuddin di dalam website beliau :

Soalan : Mohon penjelasan hukum penggunaan minyak wangi beralkohol dalam solat

Jawapan : Harus dan sah solat, walaupun menggunakan minyak wangi beralkohol. Ini kerana bukan semua alkohol adalah najis. Benar 70 % atau lebih dalam arak adalah alkohol, tetapi ia jenis "Denatured alcohol" yang telah diproses untuk tujuan memberikan kemabukkan. Sila rujuk  Denatured Alcohol . Adapun, alkohol yang ada di dalam minyak wangi adalah bukan jenis ethanol yang sama dengan apa yang ada di dalam arak, ia menggunakan ‘Absolute ethanol' iaitu satu jenis alkohol dengan hanya sedikit air dan campuran lain (maka kesannya juga berbeza dari kesan arak, malah ia tidak lagi digelar arak, barangsiapa yang meminumnya pula, ia mungkin boleh membawa seseorang itu ke alam barzakh dengan segera! dan bukannya mabuk. Kesimpulannya, menggunakan minyak wangi beralkohol adalah dikira suci dan tidak menjejaskan solat seseorang.


ISTIMEWA PROMOSI PELANCARAN UNTUK 1000 YG PERTAMA PEMBELIAN AKAN DAPAT 1 HADIAH MISTERI BAGI SETIAP UNIT
 

DAPATKAN SEKARANG !!!!

Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him
Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him
Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him
Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him
Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him
Perfume pocket spray EDP France By Biobax [ ORIGINAL ] for him
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg7.00
Additional 0.30 kg3.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg10.00
Additional 0.30 kg5.00

 

TOP