Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

Olive House Pati Minyak Zaitun Extra Virgin Olive Oil (250 ML)

Olive House Pati Minyak Zaitun Extra Virgin Olive Oil (250 ML)
Product Code:
933847
Model:
Pati Minyak Zaitun Olive House
Brand:
No Brand
Sold by:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 3-7 days
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 8.00
East Malaysia - RM 12.00
Quantity:
95
Rewards:
48 Points
St Ives
Nofity me when ...
price drops.
Customers also purchased
Product Information

HANYA 2 SUDU SEHARI....

Daripada Kajian, Mengambil Minyak Zaitun Extra Virgin Yang Kaya Dengan Antioksidan Mampu Mengurangkan Risiko Diserang Penyakit-Penyakit Kronik

DAPATKAN SEKARANG

  • Minyak Zaitun OLIVE HOUSE, 100% Organik, extra virgin dan Halal, mempunyai khasiat semulajadi yang sangat tinggi dan sangat mampu membantu meningkatkan tahap kesihatan anda dan keluarga yang tersayang.
  • Tidak seperti minyak zaitun yang lain, minyak zaitun OLIVE HOUSE dijamin asli dan mempunyai kandungan antioksidan yang sangat tinggi. Cukup hanya 2 sudu sehari untuk mencetus senyuman semulajadi anda.

KENAPA ANDA HARUS MENGAMBIL MINYAK ZAITUNI!!!

  • Dengan meningkatnya masaalah kesihatan yang kronik di Malaysia dan kos rawatan yang sangat tinggi, SudahTiba Masanya Anda Menukar Kepada Makanan Yang Telah DiKaji Secara Saintifik Akan Keberkesanannya.
  • Menurut USFDA U.S Food and Drugs Administrative, meminum 2 sudu makan minyak zaitun setiap hari membantu mengurangkan risiko diserang penyakit jantung. Minyak zaitun mengandungi lemak monotaktepu, sejenis minyak sihat yang baik untuk jantung.

Diriwayatkan oleh Ibnu Umar r.a., Rasulullah SAW pernah bersabda: “Makanlah minyak zaitun dan berminyak dengannya kerana sesungguhnya ia adalah dari pohon yang diberkati.” (HR Al-Baihaqi & Ibnu Majah)

6 KEBAIKKAN MINYAK ZAITUN OLIVE HOUSE !

MENGURANGKAN RISIKO SERANGAN PENYAKIT JANTUNG

Dengan kandungan poliphenol dan quarcetin yang tinggi didalam minyak zaitun Olive house,ianya mampu membantu menurunkan kadar lemak jahat (LDL) dan triglyceride dan pada waktu yang sama menaikkan kadar lemak baik (HDL) didalam darah anda.

Oleh sebab itu minyak zaitun oilve house dapat membantu melindungi dan mencegah terjadinya plak pada salur darah anda sterusnya mengurangkan risiko terkena serangan penyakit jantung

TESTIMONI 1

Selepas mengamalkan pati minyak zaitun olive house 8 botol, cuka buah teen 8 botol, sakit siku berkurangan, pening kepala tiada, badan segar, badan tiada kebas-kebas. Kencing manis kiraan 9, dan darah tinggi dalam keadaan normal, jantung tiga tersumbat hampir pulih sepenuhnya, sakit berlikat berkurangan dan pinggang pulih, sakit lutut pun baik sepenuhnya.

MENGURANGKAN RISIKO PENYAKIT DARAH TINGGI

Salah satu fungsi antocyanin yang terdapat didalam minyak zaitun Olive House ialah membantu mencegah terjadinya penyakit penyumbatan pembuluh darah serta menurunkan kadar low density lipo protein(LDL) atau lemak jahat. Mengikut kajian, Poliphenol yang terdapat didalam minyak zaitun juga sangat membantu menurunkan bacaan systolic atau diastolic anda.

TESTIMONI 2

Saya telah mengidap penyakit darah tinggi, kencing manis dan kolestrol selama lebih kurang 10 tahun, serta penyakit asma dan resdung selama lebih kurang 7 tahun.

Setelah mengamalkan minyak zaitun extra virgin olive house 4 kali dalam sehari dan menghabiskan sebanyak 5 botol, saya mendapatkan pemeriksaan doktor dan mendapati semua penyakit telah sembuh, cuma resdung yang masih tinggal sedikit saki baki sahaja lagi

MENURUNKAN PARAS KOLESTEROL JAHAT

Minyak zaitun Olive House adalah “Extra Virgin”, mengandungi kandungan lemak tidak tepu dan juga lemak Omega 3 dan Omega 6 serta poliphenol yang tinggi. Sumber lemak daripada tumbuhan ini membantu menurunkan paras lemak jahat(LDL) dan secara tidak langsung menstabilkan paras kolesterol anda kepada paras normal.

TESTIMONI 3

Selepas diperkenalkan minyak zaitun oleh ustazah sham, Botol yang pertama tiada kesan kesembuhan tetapi sebaik sahaja masok botol yang ketiga alhamdulillah baru terbukti,

Kesannya,Kadar degupan jantung yang kencang menjadi normal, Masalah penat juga sudah sembuh. Doktor juga telah mengesahkan saya bebas daripada penyakit kencing manis dan kolestrol.

Penyakit kanser tyroid paras 0.92 sembuh sehingga 0.01 dengan izin allah. Jika dahulu kadar penggunaan minyak zaitun 1 sudu 3 jam, Tetapi kini hanya mengamalkan 2 sudu pagi dan malam.

MENGURANGKAN RISIKO TERKENA PENYAKIT KANSER

Minyak zaitun Olive House mengandungi kandungan antioksidan, poliphenol dan oleocanthal yang tinggi. Sumber-sumber ini sangat baik untuk membantu melindungi sel-sel badan daripada serangan radikal bebas. Olecanthal yang bertindak sebagai ibuprophen iaitu sumber anti keradangan secara semulajadi dapat membantu mencegah sel kanser menjadi aktif.

TESTIMONI 4

Saya telah mengidap kanser payudara selama 15 tahun. Setelah mencuba Extra Virgin Olive Oil untuk kali pertama, saya merasa kesakitan yang amat sangat sehingga mengambil keputusan untuk berhenti dari terus mengambil produk tersebut.

Setelah disarankan oleh pengurus agen untuk mengambil Extra Virgin Olive Oil 2 sudu pada setiap 3 jam dan Fig Vinegar 1 kali sehari, saya kembali mencuba dan mengamalkan kedua-dua produk tersebut.

Selepas mengamalkan sebanyak 2 botol Extra Virgin Olive Oil dan 2 botol Fig Vinegar, Alhamdulillah penyakit saya banyak mengalami perubahan, hanya sedikit saki baki sahaja yang masih tersisa lagi

MENGURANGKAN RISIKO DIHINGAPI PENYAKIT DIABETES

Minyak zaitun olive house mengandungi kandungan vitamin E dan Poliphenol yang tinggi. Ia adalah sejenis antioksidan yang dapat meneutralkan radikal bebas sebelum radikal bebas ini sempat menyerang dan memusnahkan sel-sel didalam tubuh badan anda.Radikal bebas merupakan penyebab utama berlakunya penyakit kronik seperti diabetes, kanser dan lain-lain lagi.

TESTIMONI 5

Perubahan saya mengamalkan minyak zaitun amat ketara, dan alhamdulillah keadaan saya semakin pulih. Darah tinggi dan kencing manistelah menjadi normal. Kekedutan pada kulit saya menjadi normal. Tenagasaya sekarang juga dalam keadaan stabil.

MENCANTIKKAN KULIT DAN RAMBUT

Kandungan antioksidan dan caroten iaitu sumber vitamin A secara semulajadi didalam minyak zaitun Olive House membantu melindungi sel-sel daripada serangan radikal bebas dan juga bertindak mengantikan sel-sel yang telah mati dengan sel-sel yang baru. Vitamin A dalam minyak zaitun membantu mencantikkan dan memberi kelembapan pada kulit.

TESTIMONI 6

Semenjak saya mengambil pati minyak zaitun olive house yang diperkenalkan oleh rakan saya di sekolah,kulit saya sudah tidak lagi kering seperti dahulu. Malah masalah tumit pecah yang saya alami semakin pulihdan menjadi licin setelah hampir 2 bulan pengambilan nya.

Alhamdulilah.minyak zaitun juga menjadi amalan anak saya Anas 10 Tahun yang jika terdedah kepada cuaca yang panas akan mengalami masalahgatal-gatal dan kulit yang kemerahan. Masalah tersebut semakin pulihsetelah mengamalkan pati minyak zaitun

6 SEBAB KENAPA ANDA MESTI PILIH MINYAK ZAITUN OLIVE HOUSE !

EXTRA VIRGIN

Minyak zaitun olive house adalah Extra Virgin dan dihasilkan daripada perahan pertama dan diperah didalam keadaan sejuk.Proses penghasilan pati minyak zaitun yang dilakukan adalah dengan mengisar buah zaitun secara alami tanpa melibatkan bahan kimia ataupun pemanasan.

DIIKTIRAF ORGANIK - USDA

USDA (United States Department Of Agriculture) badan yang mengawal selia dan mengesahkan hasil keluaran pertanian adalah secara organik iaitu bebas daripada sebarang penggunaan racun serangga dan bahan kimia. Ia juga bertujuan untuk memenuhi keperluan pertanian, perdagangan dan pengeluaran,memastikan keselamatan makanan,

ASLI - TIDAK DICAMPUR

Minyak zaitun olive house dijamin asli dan tidak dicampurkan dengan minyak sayuran.Pada tahun 1996, FDA telah membuat kajian dan mendapati 96% pati minyak zaitun yang diuji dan dilabel 100% minyak zaitun asli, hakikatnya bercampur dengan minyak sayuran yang lain. AWAS Minyak zaitun yang dicampur atau tidak asli ini dijual dengan harga yang murah demi untuk melariskan jualannya.

DIIKTIRAF HALAL - HFA

Anda tidak perlu risau menggunakan minyak zaitun olive house kerana minyak ini telah disahkan halal dan mematuhi piawaian halal HFA, perundangan Islam dan peraturan kesatuan EU.

TIDAK DITAPIS

Pati Minyak Zaitun yang tidak ditapis mengandungi lebih 30% “Poliphenols” iaitu antioksida. Kandungan ini mampu melindungi sel manusia dari serangan radikal bebas, virus dan bakteria. Minyak zaitun yang ditapis akan hilang 4 khasiat penting seperti poliphenols, carotens, chlorophylis dan anthocyanin. Kebanyakkan minyak zaitun yang ada dipasaran telah ditapis dan khasiat minyak zaitun telah kurang.

DIIKTIRAF GF - GLUTEN FREE

Gluten Free Diet (GF) adalah simbol kepada kualiti produk pati minyak zaitun Olive House iaitu bebas dari gluten dan diet yang tidak termasuk makanan yang mengandungi gluten. Diet yang bebas Gluten adalah satu-satunya yang diterima bidang perubatan bagi rawatan untuk penyakit seliak.

DARIPADA KAJIAN MEMBUKTIKAN MINYAK ZAITUN BAIK UNTUK:

SYSTEM ENDOKRIN TUBUH
SYSTEM PENGHADAMAN
SYSTEM PERNAFASAN
SYSTEM IMUNISASI
SYSTEM PEMBULUH DARAH
ORGAN DAN SYSTEM MATA
SYSTEM PEREDARAN TUBUH
SYSTEM JANTUNG BERCELARU

SUKATAN MENGAMBIL MINYAK ZAITUN:

Minyak zaitun adalah sejenis makanan dan ianya bukan ubat. Sekiranya pengambilan minyak zaitun terlebih sukatannya, ianya tidak memberi kesanmudharat kepada tubuh badan. Manakala ubatan moden pula sekiranya terlebih sukatan boleh membawa kemudharatan yang teruk.

Menurut USFDA U.S Food and Drugs Administrative, meminum 2 sudu makanminyak zaitun setiap hari membantu mengurangkan risiko diserang penyakit jantung. Minyak zaitun mengandungi lemak monotaktepu, sejenis minyak sihat yang baik untuk jantung.

BAYI (6-12 BLN)

Satu sudu teh 1 kali sehari. Boleh diberi terus atau dicampurkan didalam susu/makanan bayi sebelum sarapan atau tidur

KANAK-KANAK

Satu sudu makan 1 kali sehari, sebelum sarapan atau tidur. Sekiranya sukar untuk meminum, minyak zaitun boleh dimakan bersama dengan roti

DEWASA

Satu sudu makan 2 kali sehari, sebelum sarapan dan tidur. Sekiranya sukar untuk meminum, boleh dicampur bersama madu dan cuka buah teen

BERPENYAKIT

Satu sudu makan setiap 2 jam. Sukatan boleh dikurangkan setelah kesihatan bertambah baik

KENAPA MINYAK ZAITUN MESTI DIMINUM?

Anda tentu berasa pelik bukan, kenapa mesti minum minyak zaitun dan mengapa tidak mengambil dalam bentuk softgel atau kapsul?

Agar tubuh badan anda mendapat khasiat yang sepenuhnya ketika mengambil minyak zaitun atau sebarang supplemen, ianya mestilah dalam bentuk yang mudah dihadam dan diserap oleh tubuh badan anda.

Supplemen dalam bentuk softgel atau kapsul perlu diuraikan terlebih dahulu oleh system tubuh badan sebelum khasiatnya dapat diserap dan proses ini kurang effektif.

Dengan mengambil kira faktor umur serta penggunaan ubat-ubatan, sistem penghadaman seseorang mungkin tidak mampu untuk menguraikan atau menghancurkan sepenuhnya softgel atau kapsul tersebut, maka penyerapan khasiat tidak dapat berlaku dengan sepenuhnya.

Tidak seperti softgel atau kapsul, supplemen dalam bentuk cecair tidak memerlukan penguraian dan secara tidak langsung penyerapan oleh sistem penghadaman anda akan menjadi lebih cepat dan khasiatnya dapat diserap sepenuhn

Olive House Pati Minyak Zaitun Extra Virgin Olive Oil (250 ML)
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg8.00
Additional 1.00 kg3.00
Additional 2.00 kg3.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg12.00
Additional 1.00 kg5.00
Additional 2.00 kg10.00

 

Chat with Youbeli
TOP