Sign Up     |
Contact Us: 018-243 6288
Sara_Beauty

This seller is currently on vacation.

NR NONA ROGUY MINYAK HERBANIKA 130ML

RM 68.00
Quantity
+
Model
NR NONA ROGUY MINYA
Brand
Nona Roguy
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 3-7 days
Delivery Fee
West Malaysia - RM 8.00
East Malaysia - RM 12.00
Rewards
68 Points
Product Information

Size (length*width*height): 3cm x 3cm x 3cm

Skin Concerns: Normal

Minyak Herbanika Nona Roguy digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan kesegaran ibu-ibu dalam pantang bersalin, menguatkan otot perut dan payudara, mengurangkan regangan kulit perut akibat mengandung, melegakan ketegangan atau sakit sendi anggota sendi badan, melegakan batuk dan mengurangkan kahak, dan melancarkan peredaran darah.​

Khasiat Minyak Herbanika

Membantu meredakan ketegangan urat saraf di kepala, leher dan tengkuk semasa proses kelahiran anak dan melancarkan aliran darah.Melegakan serta mengatasi sakit-sakit sendi dan otot-ototMemecahkan angin dan lendir yang terkumpul di sendi-sendiMempercepatkan proses penyembuhan luka jahitan, memecahkan pengumpulan angin di usus dan rahim dan mengecutkan rahim secara luaran.

cara guna

Sapuan Minyak Herbanika untuk bersalin normal atau secara pembedahan di wad.Selepas keluar dari bilik bersalin: Gosokkan Minyak Herbanika dengan tipis ke bahagian kulit kepala, tengkuk dan bahu. Ikat rambut dnegan rapi. Kemudian sapurata ke perut, tundun sulit, peha, pinggul, pinggang, lutut, betis dan tapak kaki. Pakaikan stokin.Boleh tuangkan ke atas pad/ sanitari. Pakai dengan selesa.Sapuan Minyak Herbanika ke perut dan pinggang, guna bengkung (jika perlu), ikat biar selesa.Bagi yang bersalin secara pembedahan: Sapuan Minyak Herbanika ke perut dan pinggang kecuali bahagian pembedahan, gunakan ‘Strap-On Binder’ yang ringan tanpa memberi penekanan di bahagian pembedahan.

Perhatian: Guna Minyak Herbanika sebelum mengunakan Herbanika Barut. Minyak Herbanika boleh digunakan untuk berurut semasa berpantang.
NR NONA ROGUY MINYAK HERBANIKA 130ML
NR NONA ROGUY MINYAK HERBANIKA 130ML
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg8.00
Extra 1.00 kg3.00
Extra 2.00 kg3.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg12.00
Extra 1.00 kg5.00
Extra 2.00 kg10.00
TOP