Sign Up     |
Contact Us: 018-243 6288
Wins Corporation

NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET

RM 379.00
Out of Stock
Brand
NO BRAND
Status
Out of Stock
Delivery Fee
West Malaysia - RM 12.00
East Malaysia - RM 25.00
Rewards
379 Points
Highlights
  • Natural silica based Ecolon non stick is PTFE free and made without PFOA.
  • Non stick Ecolon surface exterior and interior.
  • Silicone coated handle is effective for non slip and soft grip.
  • Headen steam hole beneath knob prevent overflow and streamlines appearance.
  • Silicone and wooden utensils are recommended to maximize the lifetime of the cookware.
  • Contains no heavy metal or toxic chemicals.
  • Wash by hand.
  • Don't microwave.
  • Made in Korea
  • 18 cm Pot: Dimension: 180 mm, Height: 91 mm, Capacity: 1.87 L. Weight: 1.89 kg
  • 20 cm Pot: Dimension: 200 mm, Height: 93 mm, Capacity: 2.35 L. Weight: 1.26 kg
  • 24 cm Pot: Dimension: 240 mm, Height: 119 mm, Capacity: 4.30 L. Weight: 1.57 kg
  • 24 cm Flat Pot: Dimension: 240 mm, Height: 78 mm, Capacity: 2.60 L. Weight: 1.48 kg
  • 26 cm Stock Pot: Dimension: 260 mm, Height: 180 mm, Capacity: 7.64 L. Weight: 2.25 kg
  • PREMIUM GRANITE COOKWARE
  • Boleh masak di pelbagai jenis cooktop dapur seperti gas dapur, ceramic, kayu ke, masak guna arang pun boleh.
  • Induction tak boleh
  • Tidak melekat, tidak mudah hangus
  • Boleh cuci guna semua jenis pencuci pinggan
  • Masak gerenti tak lekat. Kalau lepas masak sambal udang, then nak masak asam pedas lap guna tisu muka n lap je. Terus dia bersih sebersih2 nya. tak payah basuh pun boleh. Just lap je. Kalau goreng ikan ke ayam memang takde baki2 terlekat tu langsung.
  • 2 in1. Lepas masak terus boleh hidang guna periuk yang sama sebab lawa sangat. Lepas masak, lap2 comot terus letak atas meja. Kalau nak makan malam, terus panas kan then hidang balik.
  • LEBIH CEPAT MASAK COMPARE PERIUK BIASA. Cepat panas. Boleh buat experiment n compare periuk ni dgn periuk lain dan tengok periuk granite ni lagi cepat masak.
  • Even guna api kecik pun still cepat n maintan panas. Periuk granite penyerap haba yang hebat
  • KUKUH, proses pembuatan samada die casting atau forge
  • Tahan Calar/retak. Tak manja mcm jenis non stick yang lain.
  • SPECIFICATION Material:
  • Luaran: Reinforced Aluminium Heavy Duty (tahan lebih lama dan tahan lasak)
  • Dalaman: Food-Grade Granite Coating
  • Full Ceramic
  • Tapak : cast super capsuled aluminium base untuk superior heat distribution & retention
  • Food-grade & BPA-free
Product Information
  • Natural silica based Ecolon non stick is PTFE free and made without PFOA.
  • Non stick Ecolon surface exterior and interior.
  • Silicone coated handle is effective for non slip and soft grip.
  • Headen steam hole beneath knob prevent overflow and streamlines appearance.
  • Silicone and wooden utensils are recommended to maximize the lifetime of the cookware.
  • Contains no heavy metal or toxic chemicals.
  • Wash by hand.
  • Don't microwave.
  • Made in Korea
  • 18 cm Pot: Dimension: 180 mm, Height: 91 mm, Capacity: 1.87 L. Weight: 1.89 kg
  • 20 cm Pot: Dimension: 200 mm, Height: 93 mm, Capacity: 2.35 L. Weight: 1.26 kg
  • 24 cm Pot: Dimension: 240 mm, Height: 119 mm, Capacity: 4.30 L. Weight: 1.57 kg
  • 24 cm Flat Pot: Dimension: 240 mm, Height: 78 mm, Capacity: 2.60 L. Weight: 1.48 kg
  • 26 cm Stock Pot: Dimension: 260 mm, Height: 180 mm, Capacity: 7.64 L. Weight: 2.25 kg
  • PREMIUM GRANITE COOKWARE
  • Boleh masak di pelbagai jenis cooktop dapur seperti gas dapur, ceramic, kayu ke, masak guna arang pun boleh.
  • Induction tak boleh
  • Tidak melekat, tidak mudah hangus
  • Boleh cuci guna semua jenis pencuci pinggan
  • Masak gerenti tak lekat. Kalau lepas masak sambal udang, then nak masak asam pedas lap guna tisu muka n lap je. Terus dia bersih sebersih2 nya. tak payah basuh pun boleh. Just lap je. Kalau goreng ikan ke ayam memang takde baki2 terlekat tu langsung.
  • 2 in1. Lepas masak terus boleh hidang guna periuk yang sama sebab lawa sangat. Lepas masak, lap2 comot terus letak atas meja. Kalau nak makan malam, terus panas kan then hidang balik.
  • LEBIH CEPAT MASAK COMPARE PERIUK BIASA. Cepat panas. Boleh buat experiment n compare periuk ni dgn periuk lain dan tengok periuk granite ni lagi cepat masak.
  • Even guna api kecik pun still cepat n maintan panas. Periuk granite penyerap haba yang hebat
  • KUKUH, proses pembuatan samada die casting atau forge
  • Tahan Calar/retak. Tak manja mcm jenis non stick yang lain.
  • SPECIFICATION Material:
  • Luaran: Reinforced Aluminium Heavy Duty (tahan lebih lama dan tahan lasak)
  • Dalaman: Food-Grade Granite Coating
  • Full Ceramic
  • Tapak : cast super capsuled aluminium base untuk superior heat distribution & retention
  • Food-grade & BPA-free
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
NEOFLAM 12PCS COOKWARE SET
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 3.00 kg6.00
Extra 1.00 kg3.00
Extra 2.00 kg5.00
East MalaysiaFirst 20.00 kg25.00
TOP