Sign Up     |
Contact Us: 018-243 6288

Mewah Serbuk Tomato 50g

RM 5.00
Out of Stock
Brand
Mewah
Status
Out of Stock
Delivery Fee
West Malaysia - RM 4.80
East Malaysia - RM 14.30
Rewards
5 Points
Product Information

Expiry Date: More than 15 months

Mewah Serbuk Tomato 50g,Buatan Malaysia,Sihat & Bernutrisi,Superbrands 2019 & 2019,TOP Excellence Brand 2020 & 2021,Produk Semulajadi Tanpa Pewarna & Tanpa Pengawet,

Serbuk ekstrak Pure tomato diekstrak daripada tomato semulajadi dan bahan aktif yang merupakan likopena. Tomato kering serbuk adalah sejenis karotena, dan keluarga yang sama sebagai pulpa-karotena. Menurut penyelidikan saintifik, ia bukanlah hanya asas pemakanan bahan badan manusia, tetapi juga mempunyai kesan farmakologi yang unik dalam meningkatkan imuniti manusia, menghalang mutagenesis dan melawan pengoksidaan. Manfaat kesihatan serbuk sos tomato mempunyai fungsi-fungsi fisiologi yang cemerlang dan kesan anti-kanser, yang dipuji sebagai"kegemaran baru produk-produk kesihatan di abad ke-21".

MEWAH® adalah sebuah syarikat warisan FMCG yang ditubuhkan sejak tahun 1984 untuk mempromosikan pemakanan dan gaya hidup sihat melalui “Grain of Goodness” yang berkualiti tinggi di Malaysia. MEWAH membekalkan produk kepada Pemborong, Pengedar, Peruncit, Hotel & Restoran.

Nama MEWAH merupakan simbolik kepada keluarga ideal, meraikan gaya hidup sihat dan produk untuk santapan diraja!

MEWAH membawa erti kekayaan. MEWAH melambangkan jenama dan nilai terasnya: kesihatan yang baik merupakan kemewahan yang disasarkan untuk diri sendiri dan mereka yang tersayang. Tanpa kesihatan yang baik, semuanya tidak dapat dicapai. Oleh itu, MEWAH ingin meningkatkan rasa cinta dan penghargaan terhadap makanan yang sihat kepada semua. Kanak-kanak perlu membesar dengan pelajaran, pengalaman dan pemakanan berkhasiat.
Mewah Serbuk Tomato 50g
Mewah Serbuk Tomato 50g
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg4.80
Extra 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg14.30
Extra 0.50 kg5.10
TOP