Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift

Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Click to enlarge
 
 
 
 
 
 
 
 
RM 210.00 RM 400.00 48%
Product Code:
1258
Model:
product-1516260811645
Brand:
MAMOM
Sold by:
Status:
Pre-order
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 7.00
East Malaysia - RM 10.00
Rewards:
210 Points
Highlights:
  • Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah) 
  • Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan
  • Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna) 
  • Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda 
  • Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja
  • Harga Berpatutan, 60 Chewable Tablets Sekotak Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan 
  • Berperisa Vanilla. Sedap 
Gadget & Gaming
Notify me when ...
price drops.
product is available.
Product Information

Size (length*width*height): 9cm x 5cm x 9cm

What's in the box:

Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift 1 piece

Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift (worth of RM60.50)

FREE GIFT !!!!!

1) 4 X VCOOL ICE PACK (WORTH RM39.60)

2) 3 X STORAGE BOTTLE & 5 X PLASTIC STORAGE BAG (WORTH RM20.90)

 

" Dulu resah susu kering tak cukup untuk baby, Lepas consume MaMom Milkbooster susu bertambah..Risau pulak takut freezer tak muat nak simpan stok susu"

 

Berkesan Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu 

 

Testimonial Dari Celebrity Diana Danielle

 

MaMom Herbaworks® Milkbooster Chewable Tablet

 

1000mg x 60 chewable tablets 

 

============================

 

✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu (Melimpah-limpah)

Mamom Milk Booster

✔ Mengandungi makanan sunnah

 

✔ Halal dan berkesan 

 

✔ Lulus KKM

 

✔ Buatan Malaysia

 

✔ Beratus-ratus testimoni yg positif telah diterima !

 

7 Kelebihan Yang Membuatkan Pengguna-pengguna Kami Berpuas-hati Dengan Keberkesanan MaMom Milkbooster. 

 

✔ Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah) 

 

✔ Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan

 

 ✔ Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna) 

 

✔ Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda 

 

✔ Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja

 

✔ Harga Berpatutan, 60 Chewable Tablets Sekotak Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan 

 

✔ Berperisa Vanilla. Sedap !

 

Supplemen Yang Berkesan dan Diyakini

Ribuan testimoni yang positif diterima. Susu jadi melimpah- limpah dengan izin Nya.

 

“Irine pun dapat tengok dan alami perubahan sendiri bila consume MaMom dalam masa seminggu ni, lagi2 Irine  still menyusukan dua2 anak Medina dan Hasya dlm satu masa. Mamom mmg byk membantu…senang pulak tu nak consume, hanya kunyah tablet saje and ras dia pun sedap, rasa vanilla. Boleh addict biloa makan”– Pn Irine Nadia, 23

 

“Alhamdulillah..susu makin bertambah.. sebelum ni, kalau baby lepas menyusu, nak dapatkan 1oz pun susah..susu pun bertambah pekat.”– Pn Norzaliza, 35

 

“Perkara yang boleh buat ibu down atau stress…adalah susu tak banyak. Saya pun lalui perkara yang sama especially bila Amani kena warded kat TMC because jaundice. Every pump session just dpt 2oz… Habis semua info dari pemakanan, camne nak tambah susu sampailah camne nak dapatkan susu banyak saya search. Asal ada masa, hp kat tangan dok godeh info. Finally, jumpalah MaMom keluaran Herbaworks sebagai salah satu alternative. Alhamdulillah berhasil. Lepas menyusu mama dia siap boleh sambung pumping lagi sbb susu masih ada.. tq kerana membantu memudahkan niat saya untuk menyusukan baby kerana Allah swt”– Pn Zarina Rahmat

 

 

Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
Mamom Milk Booster 3 x Pack (1000mg x 60 Chewable Tablets) PLUS Free Gift
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg7.00
Additional 0.30 kg3.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg10.00
Additional 0.30 kg5.00

 

TOP