1/2

BBC Sabun Gaharu (Agarwood Soap)

RM27.16 RM 40.00 32%
Model
16605114
Brand
NO BRAND
Sold by
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 48 hrs
Delivery Fee
West Malaysia - RM 10.00
East Malaysia - RM 14.00
Rewards
27 Points

Product Information

Size (length*width*height): 10cm x 10cm x 10cm

Expiry Date: Normal Expiry

Skin Concerns: Anti-Bacterial

Skin Type: All Types

"SABUN UNTUK IBU HAMIL DAN BERSALIN"

Sejak jadi tukang urut ni dah banyak badan yg Kak Ice pegang. Kesian tgk pelanggan Kak Ice banyak masalah kulit badan selepas bersalin.

Renggangan atau stretch mark adalah perkara wajib. Lebih2 lg kat kawasan perut dan punggung.

Ada kes anak dah masuk 3 bulan, pigmentasi kat celah ketiak dan peha tak hilang2.

Ada ibu alami masalah kulit gatal (gegata) dan alergik selepas bersalin.

So, Kak Ice keluarkan sabun yg menggunakan ramuan resepi org dulu2 utk atasi masalah kulit selepas bersalin.

Kalau google khasiat Gaharu, korg boleh baca banyak benefit Gaharu utk kulit. Malah wangian gaharu ni digunapakai utk buat minyak atar dan minyal wangi.

Sabun Kak Ice ni pun bukan calang2 wanginya tau. Ada scrub lagi utk tanggalkan daki degil masa preggy dan lepas bersalin tu

Rugi kalau tak jaga kulit awal. Nanti dah berbekas, lambat nak hilang. (Itupun kalau boleh hilanglah. 😓😓😓)
BBC Sabun Gaharu (Agarwood Soap)

Shipping Information

ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 5.00 kg10.00
East MalaysiaFirst 5.00 kg14.00