Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

Design Your Own Glove

19-08-2019

Reka Bentuk Gloves Anda Terendiri

Apabila anda memilih kami untuk menyesuaikan sarung tangan tinju anda, anda mempunyai kelebihan untuk memilih daripada pilihan penyesuaian yang berbeza. Kebanyakan profesional dan pelatih tinju bergantung kepada kami untuk sarung tangan tinju kulit adat mereka kerana semua pilihan yang ditawarkan. Kami memenuhi keperluan profesional dalam sukan ini dan membantu:
• Peninju yang ingin mempamerkan corak dan warna pilihan sendiri pada sarung tangan tinju mereka
• Pasukan kumpulan, dan kelab dengan memperibadikan sarung tangan mereka dengan logo, nama, inisial, dan penambahan corak warna yang sepadan
• Perintah borong dan untuk penjual sarung tangan tinju. Anda boleh datang kepada kami dan kami boleh menyesuaikan apa yang ingin dibeli oleh pelanggan anda.


Anda boleh memilih dari warna matt, berkilat, warna-warna metalik, untuk memadankannya dengan pakaian anda yang lain. Anda juga mempunyai pilihan untuk menukar mana-mana kawasan sarung tangan. Sama ada anda ingin menukar gaya pergelangan tangan untuk lace up, wrist wrap/Velcro tangan, pembina sarung tangan adat kami akan membolehkan anda mempunyai gaya pilihan anda.
Anda boleh menambah logo bersulam atau dicetak dalam warna pilihan anda di kawasan berlainan sarung tangan tinju biasa termasuk, belakang bawah, belakang sarung tangan, dan sekitar pergelangan tangan. Jika anda ingin menambah warna yang berlainan di mana-mana kawasan sarung tangan, sebagai contoh, teduhan emas di kawasan sawit, dan merah untuk permukaan luar, kami boleh membantu anda dengan pilihan penyesuaian sedemikian. Anda juga mempunyai pilihan untuk menambah nama tersuai pada sarung tangan tinju anda untuk melihat unik. Pilihan warna kami untuk sarung tangan tinju metallic termasuk pilihan warna perak, emas, biru biru, hijau atau matte seperti kuning, ungu, merah, atau warna pilihan pilihan anda.