Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 018-243 6288
Rahsia Suami Isteri Store

HIGH VACUUM MAN’S PUMP

HIGH VACUUM MAN’S PUMP
Click to enlarge
 
 
RM 130.00
Quantity
Product Code
872101
Model
HVP
Brand
No Brand
Status
Available Now
Delivery
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee
FREE
FREE shipping with a minimum purchase
MY - RM0.00
Rewards
130 Points
Highlights
  • 1.Melancarkan Darah Zakar Anda!
  • 2.Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!
  • 3.Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan!
Notify me when ...
price drops.
Product Information

Andamungkinakan bertanya….

bolehkah saya menguat dan membesarkan otot zakar? Otot zakar memang boleh dikuatkan dan dibesarkan dengan cara bersenam. Cuma cara untuk menguatkan otot dibahagian zakar adalah berbeza daripada cara menguatkan otot bahagian tubuh badan kita yang lain.

ALAT SENAMAN ZAKAR

High Vacuum Man diciptak has bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, High Vacuum Man adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk(erectiledys function) dan ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation), ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal serta ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Untuk kesan yang lebih baik, anda disyorkan supaya menyapukan lotion pada zakar terlebih dahulu, dan kemudian pam dengan High Vacuum Man sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan High Vacuum Man

Bagaimana cara yang sesuai? Cara yang boleh anda lakukan adalah, dengan menggunakan Pam Zakar atau lebih dikenali sebagai “High Vacuum Man’s Pump”.

  • Melancarkan Darah Zakar Anda!
  • Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!
  • Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan!

Membolehkan Zakar anda akan menjadi LEBIH BESAR LAGI!

UNTUK KESAN YANG LEBIH POWER, SAPUKAN lotion PADA ZAKAR ANDA SEBELUM MENGGUNAKAN PAM INI

SOALAN LAZIM BERKENAAN HIGH VACUUM MAN’S PUMP

Berkesankah program latihan dan produk ini untuk saya?

Peratus kejayaan adalah 98%, jika anda mencari solusi untuk menguatkan zakar,kami boleh bantu, program latihan kami tidak tertakluk kepada faktor umur, kadar kesihatan dan keturunan anda.

Adakah teknik ini selamat?

Ya,malah ia turut disyorkan oleh doktor di seluruh dunia. Ini adalah cara yang sihat, cara normal yang biasa diguna pelakon porno untuk menguatkan zakar. Manual kami mengandungi aturan langkah demi langkah.Bila dilakukan mengikut arahan, ianya berkesan dan efektif.

Bila saya boleh lihat kesan-kesannya?

Kebanyakan pelanggan/pengguna mula melaporkan perubahan drastik dalam masa2 minggu, dari segi ketegangan & kekerasan. Ada yang mengambil masa sebulan, jika anda menggunakan kaedah secara kerap, anda dapat lihat perubahan dari segi ketebalan yang drastik.

Adakah senaman ini sukar dilakukan?

Tidak,ini adalah senaman paling mudah untuk dilakukan, sekali lagi,setiap peralatan dan kaedah senaman boleh anda perolehi dari laman web kami secara online. Ia terdapat langkah demi langkah yang mudah untuk anda ikuti. Apa yang sukar adalah, anda perlu menjadikan ia amalan dan rutin harian, anda juga harus memberi sedikit ruang dan masa untuknya. Lebih yang anda lakukan, lebihlah yang akan anda dapat.

High Vacuum Man’s Pump

- Peringatan -

  1. Zakar akan terasa bengkak dan pedih pada 2 minggu pertama. Ini adalah simptom biasa ketika zakar mengembang dan memanjang. Teruskan penggunaan sehingga anda mendapat saiz yang ideal.
  2. Sebelum aktiviti pump dilakukan seeloknya anda mengurut sekejap menggunakan lotion untuk melancarkan darah dan sebagai pelincir untuk mengelak rasa sakit sewaktu aktiviti pump.
  3. Amalkan penggunaan High Vacuum Man tiap-tiap hari selama 20 minit setiap sesi
  4. Selepas sebulan ukur zakar anda.

HIGH VACUUM MAN’S PUMP
HIGH VACUUM MAN’S PUMP
HIGH VACUUM MAN’S PUMP
Shipping Information
ZoneOrder Total (RM)Delivery Fee (RM)
MalaysiaFlat RateFREE
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg8.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg12.00
TOP