Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

Gozout - PENAWAR KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI DAN GOUT

Gozout - PENAWAR KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI DAN GOUT
Click to enlarge
 
 
 
Click to play video
Gozout - PENAWAR KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI DAN GOUT
 
Options:
Gozout:
Product Code:
828477
Product by:
Cypreme
Store:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 24 hrs
Delivery Fee:
FREE
Quantity:
902
Rewards:
180 Points
Highlights:

Free Postage

Nofity me when ...
price drops.
Customers also purchased
Product Information

TAWARAN HANGAT
-------------------------------

HARGA BIASA DIPASARAN 1 BOTOL RM180
DISINI SAYA OFFER 2 BOTOL RM220 (JIMAT RM140)
(Dapatkan sekarang selagi masih ada OFFER)

Saya pasti, sebagai seorang pesakit kencing manis, anda pasti pernah mengalami salah satu perkara di bawah

  • “Bacaan gula lebih 7.0 mmol/L hingga capai 20 lebih”
  • “Malam tidur tak lena, asyik nak ke tandas je”
  • “Kaki kebas, kalau luka pun tak rasa apa-apa, dan luka lambat sembuh”
  • “Mata makin rabun, badan cepat letih dan sering mengantuk”
  • “Dah cuba macam-macam penawar, masih tak berkesan”
  • “Ubatan hospital? Tak yah cakap la, memang dah berplastik telan. Sama jugak, malah makin teruk.”
  • “Doktor kata takde harapan nak pulih seperti sediakala” “Atau
  • doktor kata’Maaf, kalau tak ada perubahan, kaki anda terpaksa kami potong!!'”
MACAMANA NI?
JANGAN RISAU, ANDA DATANG TEPAT MASANYA. RIGHT ON TIME!


Ia adalah spray berperisa apple pertama di ASIA yang dirumuskan khas untuk membantu pesakit kencing manis dan dalam masa yang sama membaik pulih fungsi buah pinggang

Diformulasikan secara khusus untuk orang Asia.

Formulasi GOZOUT adalah cetusan idea dan kajian bertahun-tahun oleh seorang profesor.

GOZOUT adalah pemakanan kesihatan yang dirumus berasaskan konsep alkali.Ia mengandungi flavonoid yang tinggi serta memberikan nutrien yang berkhasiat untuk kesihatan.

Ramuan GOZOUT berasaskan 3 herba penting, iaitu Clinacanthus nutans, Orthosiphon stamineus & Peperomia Pellucida. Ketiga-tiga bahan ini sangat diperlukan supaya lebih ‘sempurna’ dari segi kualiti kehidupan dan kesihatan.

Supaya dapat selesaikan 3 masalah utama pesakit kencing manis iaitu membaiki pankreas, menurunkan bacaan gula dan elak kencing manis dari datang kembali.

Dan dalam masa yang sama, membaiki fungsi tisu buah pinggang supaya kembali berfungsi normal

1 botol GOZOUT adalah lebih kurang 60ml .

Fungsi GOZOUT
1. Dapat menurunkan bacaan gula darah
2. Berfungsi seperti insulin semula jadi
3. Mengurangkan simptom-simptom seperti cepat haus dan kerap kencing
4. Mempercepatkan kadar peyembuhan luka
5. Mengurangkan masalah rabun
6. Mengurangkan keletihan dan kelesuan
7. Membersihkan darah dan badan daripada toksin
8. Berkesan mencegah kekurangan insulin dan mengurangkan lebihan gula dalam darah
9. Membaiki fungsi pankreas supaya dapat menghasilkan insulin dengan sempurna
10. Membaiki penapis buah pinggang

Dalam proses kaedah rawatan GOZOUT ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisis. Healing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pemgambilan ubatan atau makanan yang mengandungi kimia.

Antara kemungkinan tindak balas yang dialami adalah sepeti:
☞ Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
☞ Berdebar
☞ Letih
☞ Sakit tekak
☞ Sakit sendi
☞ Loya dan demam
☞ Sakit di bahagian-bahagian tertentu

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan GOZOUT mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan.
Gozout - PENAWAR KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI DAN GOUT
Gozout - PENAWAR KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI DAN GOUT
Gozout - PENAWAR KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI DAN GOUT
Gozout - PENAWAR KENCING MANIS, TEKANAN DARAH TINGGI DAN GOUT
How To Buy

Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg7.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg12.00

 


Chat with Youbeli
TOP