Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354
Kedai Bidara Mari Mari

Gel Mandian Bidara Seriemas 500ml

Gel Mandian Bidara Seriemas 500ml
Click to enlarge
 
Product Code:
Pudina 500ml
Model:
Gel Mandian Bidara 500ml
Product by:
SERIEMAS
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee:
EM - RM 13.00
WM - RM 8.00
Rewards:
38 Points
Highlights:
  • Ward off black magic spirits
  • Harness positive mind
  • Improve the circulation of blood
  • Relievestress / depression / headache
Nofity me when ...
price drops.
Product Information

Cuba bayangkan bila satu keluarga sering diganggu makhluk halus, bila suami asyik marah2, bila isteri tannak dgr cakap, bila anak sering terjaga malam dan menangis, bila suasana rumah rasa suram dan muram. Rasa mcm tak gembira je, rasa macam nak kuar je dari rumah!!

Lebih malang, bertekak laki bini pasal perkara yg remeh je, sampai bercerai - berai. Bergaduh mcm nak roboh rumah, jiran sebelah rumah pun malu nak dengar. Malu bukan nak amik tau, tp kalau dah bising sgt, sekampung pun dgr.

Istighfar bebanyak.. Kawan-kawan pun boleh hilang cenggini.

"SAMA2 KITA IKHTIAR... . SEBAB....

ianya boleh kata sukar MELAINKAN bagi korang yg betol2 bersungguh nak berikhtiar.

KENAPA PERLUNYA UTK DAPATKAN GEL MANDIAN SERIEMAS DAUN BIDARA ?

  • HARGA MURAH - kenapa perlu bayar lebih untuk produk yg bermanfaat?
  • JIMAT - hanya perlu guna sedikit saja dah boleh cover 1 anggota.
  • WANGI - Didatangi dengan 3 aroma yang harum dan menyegarkan (limau purut, lavender dan pudina)
  • KEPEKATAN - formula terbaru utk gel mandian yg lebih pekat dan guna lebih lama.
  • SELAMAT - Produk ini berdaftar KKM NOT160400652K / NOT160400655K. Gunakan dengan tenang.

KELEBIHAN GEL SERIEMAS DAUN BIDARA DARI KAMI

  • Mengandungi ekstrak Essential Oil daun bidara kerana Daun Bidara MEMANG digunakan untuk rawat pesakit yg ada gangguan.
  • MUDAH DIGUNAKAN apabila merasai datangnya gangguan seperti sihir
  • Membantu MELINDUNGI diri atau ahli keluarga dari gangguan jin & manusia
  • Membantu MENGHALANG sihir @ gangguan yg tak elok yg cuba mendekati.
  • Membantu MENTERAMKAN ANAK yg kerap menangis akibat gangguan
  • Telah diriwayatkan ianya antara yg AMALAN penggunaan para ulama' zaman suatu ketika dulu..
  • KANDUNGAN 500ML sebotol

Gel Mandian Bidara Seriemas 500ml
Gel Mandian Bidara Seriemas 500ml
How To Buy

Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
WMFirst 1.00 kg8.00
WMAdditional 1.00 kg1.50
EMFirst 1.00 kg13.00
EMAdditional 1.00 kg14.00

 


Chat with Youbeli
TOP