Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence

FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
Click to enlarge
 
 
 
 
 
RM 174.90 RM 524.70 67%
Product Code:
sofiabeauty115
Model:
Secretkey Starting Treatment Essence
Brand:
OEM
Sold by:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 6.90
East Malaysia - RM 10.30
Rewards:
174 Points
Highlights:
  • Very Nice Quality
  • Local Seller
  • Click Description and refer picture for details.
E-Tunai
Notify me when ...
price drops.
Product Information

What's in the box:

1 X Secretkey Starting Treatment Essence

Thanks for Choosing Sofia Beauty

Please refer to pictures for more details.
Local Seller.
Nak kulit flawless Mcm artis Korea? Jom cuba Starting Treatment Essence 155ml atau 30ml dengan 90% pitera ni! Paling bes ia mengikut konsep 7 free system iaitu ia tidak mengandungi bahan bahan kimia di bawah:

paraben
mineral oil
color
bhenzophenone
pigment
alcohol
xde mercury
Baru2 ni mcm2 produk tempatan yg viral disbbkan mengandungi bahan2 di atas. Jgn risau lg sbb produk korea ini mmg terdiri drp bahan semulajadi dan sgt berkesan.
HALAL sbb tidak mengandung minyak binatang atau minyak babi , sudah terdaftar FDA Korea Dan KKM Malaysia dan blh di pakai dari usia 15th ke atas. Blh juga untuk ibu hamil atau menyusu
.

Secret Key adalah essence yang berasal dari Korea dengan concept Nature, Beauty & Science. Berbual itu tinggi sbb bahan sama dgn SK Ii tapi harga sgt lah berbaloi!!

Fungsi :
.
Mencerahkan kulit,mengurangi parut Dan Menghilangkan jerawat Serta jeragat ,meratakan warna kulit,membuat kulit lebih kenyal,melembabkan dan Oil Control.

Cara pemakaian :

Aplikasikan sbg toner atau pakai selepas toner sbg serum. Dipakai pagi dan malam

Komposisi :

Saccharomyces Ferment Filtrate,Albutin,Adenosine,Imperata Cylindrica Root Extract,Viscum Album (Mistletoe) Leaf Extract,Grafefruit extract,Rosemary Leaf Extract.
Need a spotless, flawless face like any celebrities out there ? We can achieve that for you!!!. How? with SECRET KEY STARTING TREATMENT ESSENCES 30ml . In weeks you can achieve DEWY/ GLOWING skin that has NO PORES & SPOTS! Here is SUPERMODELS SECRETS, ultimate secret for beautiful skin without even using moisturiser you will have glowing skin.

#bestseller SECRET KEY STARTING TREATMENT ESSENCE 30ml!!Many of our customers love using this product from KOREA. Secret Key Starting Treatment Essence has the combination of these innovative products increases texture refinement, firmness, wrinkle resilience, radiance enhancement, and spots control. It also contains more than 90% galactomyces ferment which is similar to Pitera or same ingredients as SK 2.

Many korean artist have tried this product and are loving it. How about you?? Get yours today and get flawless skin like them.

Please feel happy to shopping with us.
Have A Nice Day
FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
FREE GIFTSecretkey Starting Treatment Essence
How To Buy
Shipping Information
ZoneOrder Total (RM)Delivery Fee (RM)
West MalaysiaFlat Rate6.90
East MalaysiaFlat Rate10.30

 

TOP