Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Language
Contact Us: 1800 88 2354

ELITE S7 Hybrid Fat Burner 4 in 1

ELITE S7 Hybrid Fat Burner 4 in 1
Product Code:
504932
Store:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee:
WM - RM 13.00
EM - RM 15.00
Rewards:
170 Points
RM 250.00
RM 170.00
32%

Nofity me when ...
price drops.
Product Information

Fat Burner Advanced Elite S7 Yang Mempunyai 4 Khasiat Yang Berlainan.

✔ Fat Burner
✔ Detox
✔ Collagen
✔ Energy Booster
.

.
Fat Burner Advanced Elite S7 Nie Mmg Best Giler Sbb:
✔ Berat Baadan Cepat Turun Wpun Takde Masa Nak Bersenaam & Diett
✔ 'Membuang' Lebih Mudah. Tak Perlu Lepak Lama2 Dlm Toilet
✔ Daya Tahan Penyakit (Sistem Imun) Meningkat. Tak Perlu MC Selalu Pasni.
✔ Baadan Tidak Cepat Lesu & Letih.
✔ Seleraa Maakan Terkawal.
✔ Harga Terlajak Murah Dengan 4 Khasiat Yg Berlainan. Tak Perlu Beli 4 Produk
.

elite s7 17

elite s7 18

elite s7 3

eliye s7 4

elie s7 5

elite s7 6

elite s7 9

elie s7 7

elie s7 8

elite s7 21

elite s7 22

LELAKI JUGA BOLEH MINUM & KURUS DENGAN ELITE 27

elite s7 14

elite s7 16

elite s7 10

elite s7 11

elite s7 12

elite s7 15

elite s7 A

1 BOTTLE ELITE S7 = 40 SACHET

1 SACHET = 10 GRAM

MINUM 1 @ 2 SACHET SEHARI

* FAST RESULT 2 SACHET SEHARI

elite s7 13

FAQ

1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.

2) Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.

3) Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best. Rasa masam2 manis.

4) Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

5) Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.

7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

8) Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.

9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.

11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.

13) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

15) Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat

16) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.

17) Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh

18) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.

19) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.

————————————————————————————————————————–

Payment Option

Credit Cards (Mastercard & Visa)
We currently accept Mastercard and Visa credit cards. Your credit card information is secured and safeguarded when shopping at Youbeli.com. All information are encrypted and sent through secured and protected channels. As we are employing Mobile88 (iPay88) as our payment gateway, Mobile88 will be stated in your credit card statement.



Financial Process Exchange (FPX)
We also accepts FPX payment method as it is an ideal payment solution for customers who does not have a credit card. All that is needed to make an online payment is an online banking account. Payment is directly linked and connected to the customer's specified online banking account, transactions are usually instant and fast. Supported banks includes:



Cash Bank-in / Online Fund Transfer / Cheque
You may bank-in cash or cheque into the selected bank account below:

Bank : PUBLIC BANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 3194858935

Bank : MAYBANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 514048612629

Once you have successfully bank-in the amount, email the bank in slip to support@youbeli.com with the stated Order No.

Paypal
PayPal lets you send payments quickly and securely online using a credit card or bank account.
Not valid for cash only items.

Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg10.00
West MalaysiaAdditional 0.50 kg3.00
East MalaysiaFirst 0.50 kg12.00
East MalaysiaAdditional 0.50 kg3.00

 


Chat with Youbeli
TOP