Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

This seller is currently on vacation.

D Berry Fiber Detox diet Collagen

D Berry Fiber Detox diet Collagen
Click to enlarge
 
Product Code:
1981280594
Brand:
NO BRAND
Sold by:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 48 hrs
Delivery Fee:
West Malaysia - RM 14.50
East Malaysia - RM 49.00
Rewards:
100 Points
Notify me when ...
price drops.
Product Information
💃D-Berry Fiber💃
Masa untuk tampar segala lemak dalam badan!👊🏻👊🏻 Jadi, mana yang tak tahu atau pun dah lupa. Meh iolls ingatkan balik apa kebaikan-kebaikan yang ada pada D-BerryFibre ni!
💚 Gently flush excess waste and toxins
💚 Lessen puffiness
💚 Reduce bloating
💚 A flatter abdomen
💚 Flush away unwanted fats in just two weeks and boost your metabolism
💚 Reduce puffiness and bloating and enjoy a flatter abdomen
💚 Increase energy levels
💚 Enhances Digestion
💚 Promotes Colon Health .
✔Mempercepatkan proses pemecahan lemak ✔Meningkatkan kadar metabolisma badan ✔Menurunkan berat badan
✔Membuang toksin dari badan
✔Mempercepatkan proses pembakaran karbohidrat ✔Mengawal selera makan
✔Mengawal penyerapan karbohidrat dan gula yang diambil.
✔Meningkatkan tenaga Jadi tunggu apa lagi?! cepat-cepat tekan link kat atas tu untuk order, repeat order or nak tanya apa2 pasal dberry pun bolehh 💋 Jom kurus dengan D-berry Fiber😘 #detox #dberryfibre #fiber #diet #aple #kurus #putih #mulus

D Berry Fiber Detox diet Collagen
D Berry Fiber Detox diet Collagen
How To Buy
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg6.50
Additional 1.00 kg2.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg13.00
Additional 1.00 kg9.00

 

TOP