Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 018-243 6288

BBC Minyak Tok Chik (Massage Oil/ Carrier Oil)

RM 32.67 RM 45.00 27%
Out of Stock
Product Code
7356053043
Model
16605111
Brand
NO BRAND
Sold by
Status
Out of Stock
Delivery Fee
West Malaysia - RM 10.00
East Malaysia - RM 14.00
Rewards
32 Points
Notify me when ...
price drops.
product is available.
Product Information

Size (length*width*height): 10cm x 10cm x 10cm

Expiry Date: Normal Expiry

Skin Concerns: Anti-Bacterial

Skin Type: All Types

Inilah minyak sapuan terbaik semasa dalam wad!!!!

1. Bau tak menyengat

- pernah sapu minyak selepas bersalin lepas tu kena tegur dengan patient katil sebelah atau dengan nurse sebab bau minyak kuat sangat?

Haaa...... minyak Tok Chik ni kak ice buat sesedap bau dan tidak menyebabkan gangguan pada rakan 1 wad. Bau limau dan bau rose. Silap2 orang ingat pakai perfume.

Pewangi dari bahan semulajadi. So tak perlu risau sebab Blessed Beauty akan cuba mengeluarkan produk yg seorganik yg boleh.

2. Seram sejuk lepas pakai minyak?

- Dah lah duduk wad berair cond. Sekali sapu minyak yang berangin/bermenthol terus menggigil 1 badan. Naik seram sejuk. Sendi terus rasa sakit. Pernah kena?

Minyak Tok Chik ni kami buat rendah kandungan mentholnya. Yang warna hijau langsung tak ada menthol.

Tetapi bila dipakai ibu akan mula berpeluh walaupun wad sejuk berhawa dingin.

Sebab khasiat memanaskan badan tu datang dr bahan2 herba dalam minyak. Bukan menthol semata2.

3. Doktor tak bagi pakai minyak angin sebab baby G6PD?

- Berita gembira buat ibu dan bayi. Minyak Tok chik sangat sesuai untuk bayi yang ada G6PD kerana kandungan dalamnya tiada menthol, daan kandungan herbanya dah check tak ada yang pakai herba yang dilarang utk pesakit G6PD (warna hijau)

So tak ada alasan utk tidak berparam dan diurut ya.....

4. Baju melekit lepas sapu minyak?

- siapa pernah mengurut dengan team Blessed Beauty akan tahu betapa mudah serapnya minyak urut kami ni.

Tak perlu risau nurse nak marah2 cadar@selimut hospital berminyak2.

Apatah lagi baju bayi semasa disusukan πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

5. Bra dan panties bertukar warna?

- genap 44 hari, bra dan panties dalam pantang kena buang sebab malu nak tayang kat suami. Berwarna warni.

Minyak Tok Chik menggunakan pewarna yang natural mengikut warna daun herba yang ada di dalamnya. Tak akan melekit pada baju dan seluar dalam, even tidak melekat pada baju bayi anda.

6. Minyak ibu dan bayi

Urut ibu...
Urut bayi
Urut ibu
Urut bayi

Pakailah minyak yg sama.

Urut dada, perut, peha, betis, punggung, dan belakang ibu dan bayi.

Muka pun boleh. Buat urut bahagian dahi utk elakkan meroyan.
BBC Minyak Tok Chik (Massage Oil/ Carrier Oil)
Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 5.00 kg10.00
East MalaysiaFirst 5.00 kg14.00
TOP