Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354

Bathmate X30 Hydromax-woooww Lagi Power Besar Dan Panjang

Bathmate X30 Hydromax-woooww Lagi Power Besar Dan Panjang
Click to enlarge
 
 
Product Code:
873429
Model:
BMX30
Brand:
No Brand
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee:
FREE
FREE shipping with a minimum purchase
MY - RM0.00
Rewards:
280 Points
Highlights:
1.35%Lagi Power Daripada Bathmate Hercules

2.BathmateX30 Pam Pembesar Zakar No 1 Di ENGLAND

Notify me when ...
price drops.
Product Information
35%Lagi Power Daripada Bathmate Hercules

BathmateX30 Pam Pembesar Zakar No 1 Di ENGLAND

Zakar Lebih Besar, LebihMantap, Lebih Stamina DenganBathmate! Bagaimana Bathmate Berfungsi Zakar seorang lelaki dibahagikankepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluranerektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil dibahagian bawah adalah untuk memancut air manidan membuang air kecil.

Apabila terangsang secaraseksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyaratsupaya darah mengalir ke zakar anda. Darah akan mengisi tisu erektil(Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan zakar anda menjaditegang atau keras.

Apabila menggunakanBathmate/Hydromax , air disekeliling zakar mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutansama rata kepada setiap bahagian zakar. Ini membantu untuk menarikdarah yang kaya dengan oksigen ke rongga zakar dan sekaligusmengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dankonsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisulembut dalam rongga zakar. Ini membuatkan zakar untuk menjana lebihbanyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyakdarah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu iniuntuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus zakar anda akan menjadilebih besar

Pertama sekali ketebalanzakar anda akan meningkat, diikuti dengan panjang zakar anda.. Secaraumumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkansetengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakanBathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang zakar anda akan lihatsecara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromaxsekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.

Keputusan dapat dilihatsemasa zakar sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyaizakar yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang palingketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali andamenggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya zakar akan memanjangantara 2-5cm dan ketebalan zakar sebanyak 30%-40%

Teorinya sama sepertilatihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekalaanda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jikaanda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-ototpada badan anda.

Bathmate ®menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar, oleh itu iaadalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan danpembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh juruteradan doctor yang mahir untukmemastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untukmenahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti andamenggunakan pam zakar normal atau peralatan extender.

Cara Guna Bathmate

Isi Bathmate dengan air.
Tahan bawah Bathmate dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula


Masukkan zakar kedalam Bathmate dan tekan Bathmate untuk hasilkantekanan.

Teruskan mandian anda.Jika perlu, tekan lagi Bathmate. Selepas 15 minit, tekan“release valve” di atas Bathmate untuk keluarkanBathmate dari zakar anda. Perhatian! Tidak digalakkan penggunaanmelebihi 20 minit satu sesi.Apa Yang Bathmate Mampu Lakukan UntukAndai:Menambah kepanjangan zakar 1-3 inciMenambah kelebaranzakar Zakar lebih mantapMenambah stamina seksualMembesarkan kepalazakar Hentikan pancutan pramatangMungkin membantu meluruskan zakar yangbengkok.

Bathmate X30 Hydromax-woooww Lagi Power Besar Dan Panjang
Bathmate X30 Hydromax-woooww Lagi Power Besar Dan Panjang
Bathmate X30 Hydromax-woooww Lagi Power Besar Dan Panjang
How To Buy
Shipping Information
ZoneOrder Total (RM)Delivery Fee (RM)
MalaysiaFlat RateFREE

ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg8.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg12.00

 

TOP