Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Loading...
Language
Contact Us: 1800 88 2354
Rahsia Suami Isteri Store

Bathmate Hercules Pump-woooww Besar Dan Panjang

Bathmate Hercules Pump-woooww Besar Dan Panjang
Click to enlarge
 
Product Code:
873426
Model:
BMH
Brand:
No Brand
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 2-4 days
Delivery Fee:
FREE
FREE shipping with a minimum purchase
MY - RM0.00
Rewards:
230 Points
Plants vs Zombies 2 ● Dinosaur Comic: A Warrior's Adventure
Notify me when ...
price drops.
Product Information

Bathmate Pam Pembesar Zakar No 1 Di ENGLAND

Zakar Lebih Besar, LebihMantap, Lebih Stamina DenganBathmate! Bagaimana Bathmate Berfungsi Zakar seorang lelaki dibahagikankepada tiga saluran, iaitu dua saluran besar di atas adalah saluranerektil (Corpora Cavernosa) dan satu saluran yang lebih kecil dibahagian bawah adalah untuk memancut air manidan membuang air kecil.

Apabila terangsang secara seksual, otak anda mengeluarkan hormon yang akan menghantar isyarat supaya darah mengalir ke zakar anda. Darah akan mengisi tisu erektil (Corpora Cavernosa) , pekara inilah yang membuatkan zakar anda menjadi tegang atau keras.

Apabila menggunakan Bathmate/Hydromax , air disekeliling zakar mempunyai tekanan negatif akan mewujudkan daya sedutan sama rata kepada setiap bahagian zakar. Ini membantu untuk menarik darah yang kaya dengan oksigen ke rongga zakar dan sekaligus mengembangkannya. Dengan penggunaan bathmate dengan betul dan konsisten, ianya akan ada lebih banyak darah di alirkan ke dalam tisu lembut dalam rongga zakar. Ini membuatkan zakar untuk menjana lebih banyak sel-sel untuk mengembangkan saiz untuk memegang lebih banyak darah semasa ereksi normal. Dengan meningkatkan keupayaan tisu iniuntuk mengadakan lebih banyak darah sekaligus zakar anda akan menjadilebih besar

Pertama sekali ketebalan zakar anda akan meningkat, diikuti dengan panjang zakar anda.. Secara umumnya, selepas penggunaan 1-3 bulan, panjang akan mula meningkatkan setengah inci (1-2 cm) ke atas. Semakin konsisten anda menggunakan Bathmate/Hydromax, lebih tebal dan lebih panjang zakar anda akan lihatsecara dramatik. Saya mengesyorkan anda menggunakan Hydromax sekurang-kurangnya 15-20 minit sehari.

Keputusan dapat dilihatsemasa zakar sedang lembik atau tegang, manakala lelaki yang mempunyaizakar yang kecil ketika lembik akan mendapat keputusan yang palingketara sekali. Anda akan melihat hasil dari pertama kali andamenggunakan Bathmate/Hydromax !!! . Kebiasaanya zakar akan memanjangantara 2-5cm dan ketebalan zakar sebanyak 30%-40%

Teorinya sama seperti latihan angkat berat, jika anda pergi ke gym sekali-sekalaanda tidak akan melihat sebarang berubahan pada otot badan anda. Jika anda pergi seminggu 3-4 kali nescaya anda akan dapat melihat oto-otot pada badan anda.

Bathmate ®menggunakan prinsip fisioterapi untuk menambah saiz zakar, oleh itu iaadalah sangat selamat tidak seperti pil, alat-alat regangan dan pembedahan.Rekabentuk Bathmate/Hydromax direka oleh jurutera dan doctor yang mahir untuk memastikan ianya selamat dan selesa dipakai. Anda tidak perlu untuk menahan kesakitan atau ketidakselesaan sepanjang sesi seperti anda menggunakan pam zakar normal atau peralatan extender.

Cara Guna Bathmate

Isi Bathmate dengan air.
Tahan bawah Bathmate dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula


Masukkan zakar kedalam Bathmate dan tekan Bathmate untuk hasilkan tekanan.

Teruskan mandian anda.Jika perlu, tekan lagi Bathmate. Selepas 15 minit, tekan“release valve” di atas Bathmate untuk keluarkan Bathmate dari zakar anda. Perhatian! Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi.Apa Yang Bathmate Mampu Lakukan UntukAndai:Menambah kepanjangan zakar 1-3 inci Menambah kelebaran zakar Zakar lebih mantap Menambah stamina seksual Membesarkan kepala zakar Hentikan pancutan pramatang Mungkin membantu meluruskan zakar yang bengkok.

Bathmate Hercules Pump-woooww Besar Dan Panjang
Bathmate Hercules Pump-woooww Besar Dan Panjang
How To Buy
Shipping Information
ZoneOrder Total (RM)Delivery Fee (RM)
MalaysiaFlat RateFREE

ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 1.00 kg8.00
East MalaysiaFirst 1.00 kg12.00

 

TOP