Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Language
Contact Us: 1800 88 2354

[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster

[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
Click to enlarge
 
 
 
 
 
Product Code:
NT10
Store:
Status:
Out of Stock
Delivery Fee:
Peninsular Malaysia - RM 8.00
Sabah & Sarawak - RM 12.00
Rewards:
60 Points
RM 100.00
RM 60.00
40%

Out of Stock
Nofity me when ...
price drops.
product is available.
Product Information

MOTOR ANDA MENGALAMI MASALAH INI ?

1. Takde pick-up….tak laju !
2. Takde power….susah potong kereta !
3. Pagi susah start….sembut-sembut !
4. Makan minyak kuat….minum petrol macam minum air !
5. Engine bising….macam lori dll

Begitu juga pelanggan2 kami sebelum mereka guna nt10, dengarlah apa komen2 mereka selepas guna nt10,

++ AMIRUL DANIAL dari Pasir Gudang : “Salam maghrib nt10…sejak pakai nt10 top leh dpt 130 tegak…jalan pendek leh dpt 140kmh, biasa 120 pon payah…..Terbaik…..Tadi test race ngn ylc 150cc dpt cucuk tak jauh tinggal…2 tiang haha ok laaa…..”

++ AZAN RAZALI dari Melaka : “Bro terbaik sangat2 nt10 ni, biasa tes dkt jalan biasa blh lari 85km je. Selepas guna nt10 ni, moto sy jadi power xberapa saat pn blh pergi 120km, masuk gear pn lembut je”

++ FADZIL AYOB dari Batu Caves : “Komen jujur tentang nt10. Penggunaan nt10 ke atas motor lc 135 v2 sy da hampir 2 minggu…apa yg sy rasa bila guna nt10 ni motor jadi ringan (sebelum pakai nt10 motor berat)…pickup power…motor tak semput bila naik bukit…bunyi enjin lebih sedap dari yg sebelum ni…dan yg penting minyak save woo…nt10 mmg terbaik”

++ LEDHAM ROSLI dari Lenggong : “Lepas pkai nt10, minyak save gile. Ride pi tg malim dr lenggong bru rm10 hennhet. Haha lpas ni aku order lagii…..”

++ YASIR dari KL : “Sebelum nhi moto meraung mcm enjin lori, rods bising, pickup lembab…klajuan belum try...hahaha. Skrg mcm rileks je…bunyi kasar enjin n rods…smakin kurang, baru 1 botol. Hahaha. Belum tmbh 1 botol…rasa selasai kot”

APAKAH SEBENARNYA nt10 ?

=============================================

→ nt10 adalah sejenis " Nano-Technology Catalyst " dalam bentuk minyak. Dalam nt10 ini, terdapat berjuta-juta ball-bearing size nano betuk "perfect round". Bila nt10 ditambah ke dalam minyak pelincir kita, juta-juta ball-bearing itu akan membentuk lapisan PELICIN antara dinding cylinder dan piston. Akibatnya, kadar geseran turun sampai tahap hampir kosong. Kesan ketara yang kita boleh rasa serta-merta adalah motor tambah pick-up, lari lebih lancar dan laju, jimat petrol, pagi senang start, tak semput-semput lagi.

→ nt10 ini adalah " Catalyst ", ia bukan sekadar additives biasa. " Catalyst " bila ditambah ke dalam minyak pelincir kita, akan memberi kestabilan pada minyak pelincir tu. Ia tidak mudah rosak walaupun pada suhu yang amat tinggi. Akibatnya minyak pelicin kita lambat break-down walaupun sentiasa berjalan pada suhu yang amat tinggi dan masa yang panjang.
nt10 boleh panjangkan masa tukar minyak pelincir sekurang-kurangnya 2 kali ganda, iaitu minyak 1,000km boleh tukar pada tempoh 2,000km.

==================================================

KEPUTUSAN UJIAN MAKMAL TELAH BUKTIKAN, nt10 AKAN :

1. Meningkatkan power sebanyak 28.05%
2. Jimat petrol sebanyak 28.40%
3. Panjangkan mileage tukar minyak pelincir sekurangnya 2 kali ganda

INI BERMAKSUD,

→ Power motor 100cc akan dinaik taraf ke 125cc dan 125cc ke 150cc dll
→ Petrol sehari RM10, sekarang isi 4 kali FREE sekali
→ Minyak hitam sebulan sekali, sekarang boleh 2 bulan baru tukar

===================================================

Lebih seribu orang sudah guna nt10 ini, dan kesemua mereka beri feedback positif yang amat menggalakkan.

Harga biasa adalah RM25 sebotol. Sekarang harga promosi. Stok promosi terhad, siapa cepat dia dapat.

Lebih komen dari pengguna2 nt10,

++ ZAHARAEN BAHARUDIN dari Dengkil : “nt10 terbaek. Start enjin pn senang je. Enjin pn ringan, senyap. Kelajuan sblm dn slepas pki nt10 mmg de beza. Bru pki 1 botol pn dh rse perbezaan”

++ IZZUDDIN HAIRUDIN dari Ipoh : “Dulu start moto bnyak kali…..lepas guna nt10 ni sekali je start. Pastu x pyh pulas minyak x nk bagi moto mati enjin”

++ ZAHID ZAKARIYA dari Bukit Mertajam : “Dulu isi full tank dpt g kje ulang alik kje, 2 kali je…skrg blh dpt 4 kali. Penang (tnah besar) – pulau ( tiap2 hari )”

++ AMER SHAFIQ dari PJ : “Dh rasa beza sikit la. Yg motor lc minyak saving sikit guna. Dulu prgi shah alam sampai kl dua kali isi sekarang sekali isi je. Yg ex5 dulu bunyi mmg berdentum la sakit telinga. Sekarang bunyi dh slow lepas tu pickup lgi motor. Terbaik la bos. Nnti bulan depan sy order lgi”

++ IQBAL AFIFI dari Ipoh : “kalau moto aq…nt10 naikkan meter aq…dri 120 ke 150…hahaha… minyak mmg jimat sjk pakai nt10…dari ipoh naik cameron sekali isi minyak ja…selalunye 2 kali isi”

QUESTIONS & ANSWERS :

1. Q : Cara penggunaan ? A : Tuang nt10 Engine Catalyst (EC) dalam enjin moto, campur dgn minyak hitam, dan tuang nt10 Racing Cylinder Lube (RCL) dlm petrol seperti ditunjuk.

2. Q : Pakai brp banyak, ada sukatan ke ? A : Isikan sebotol habis, isipadu sebotol baik utk moto sampai 150cc

3. Q : Semua jenis moto blh pakai ke ? A : Ya, semua moto yg guna minyak hitam dan petrol blh pakai

4. Q : Saya pakai moto 2 stroke, blh guna nt10 ? A : Untuk moto 2 stroke, guna nt10 Racing Cylinder Lube (RCL), campur dengan petrol

5. Q : Blh tahan brp lama ? A : nt10 blh panjangkan masa tukar minyak hitam sekurang2nya 2 kali ganda tempoh biasa, misalnya anda selalu tukar minyak setiap 1000km, lepas pakai nt10, blh lah tukar pada 2000km, atau jika anda tukar minyak setiap bln, sekarang blh tukar minyak setiap 2 bln

6. Q : Lepas pakai nt10, bila mau berhenti pakai, ada apa2 side effect tak ? A : Pakai nt10 ini mcm kita makan vitamin, bila kita makan vitamin, badan kita sihat dan kuat, bila kita berhenti makan, kita tak mati, cuma badan balik seperti sblm makan vitamin je.

[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
[Super Deal] NT10 Motorbike Power Booster
Payment Option

Credit Cards (Mastercard & Visa)
We currently accept Mastercard and Visa credit cards. Your credit card information is secured and safeguarded when shopping at Youbeli.com. All information are encrypted and sent through secured and protected channels. As we are employing Mobile88 (iPay88) as our payment gateway, Mobile88 will be stated in your credit card statement.



Financial Process Exchange (FPX)
We also accepts FPX payment method as it is an ideal payment solution for customers who does not have a credit card. All that is needed to make an online payment is an online banking account. Payment is directly linked and connected to the customer's specified online banking account, transactions are usually instant and fast. Supported banks includes:



Cash Bank-in / Online Fund Transfer / Cheque
You may bank-in cash or cheque into the selected bank account below:

Bank : PUBLIC BANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 3194858935

Bank : MAYBANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 514048612629

Once you have successfully bank-in the amount, email the bank in slip to support@youbeli.com with the stated Order No.

Paypal
PayPal lets you send payments quickly and securely online using a credit card or bank account.
Not valid for cash only items.

Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
Peninsular MalaysiaFirst 0.50 kg8.00
Peninsular MalaysiaAdditional 0.50 kg5.00
Sabah & SarawakFirst 0.50 kg12.00
Sabah & SarawakAdditional 0.50 kg5.00

 

We will use the Pos Laju courier for delivering your item to your doorstep.

1.The item you bought will be shipped out in 1 - 2 working days after your payment is confirmed.

2. Estimated Arrival: ~ 1 - 3 working days (Peninsular Malaysia) and 2 - 4 working days (Sabah dan Sarawak)  after receiving tracking number.

PUBLIC HOLIDAY/WEEKEND - Will be shipped out on next working days


3.Tracking number will be provided after item has been shipped out.

4. Please make sure you provide the correct shipping address and contact details, as we will not responsible for any wrong delivery address.


Chat with Youbeli
TOP