Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Language
Youbeli Online Shopping Malaysia
Contact Us: 1800 88 2354
Previous Product

Madame Bokary II

Next Product
Madame Bokary II
Product Code:
3193
Store:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 48 hrs
Delivery Fee:
WM - RM 8.00
Rewards:
16 Points
Youbeli Multiple Cash Vouchers!
RM 20.00
RM 16.00
20%
Quantity:
Nofity me when ...
price drops.
Product Information
Author/Editor: Fikri Kacak
New Pb 128 pp.
Subject: Fiction
Condition: Good
Published: 2016

'Anak emak' memang manja. Macam Fikri Kacak. Macam saya. Macam sebahagian kecil 'anak emak' di luar sana.

Bukan semua orang sukakan 'anak emak'. Tetapi percayalah, kami punya peminat kami sendiri. "I suka you sebab you manja. Manja sangat. Macam kucing. I suka kucing, tau!" See! *Bahak*

Ada orang beritahu, kalau nak pikat 'anak emak' - kena pikat emaknya dulu. Sebab, 100% rahsia diri si anak berada di dalam genggaman si emak dan si emak bukannya tahu nak simpan rahsia sangat. "Kalau nak tahu, Elizabeth...., Si Fikri ni, masa umur dia dah 10 tahun pun masih kencing tilam lagi..." Tetapi selalunya, si emak akan cover semula si anak. "Sekarang dah ok. Dah tak kencing tilam dah."

Ini bukanlah buku tentang kami - 'anak emak'. Ini buku tulisan Fikri Kacak. Dalam buku ini Fikri KAcak bercerita tentang dia dan emaknya. Entahlah, semasa saya membaca teks buku ini, tiba-tiba saya rindukan arwah emak saya.

Tak kiralah kita 'anak emak' atau pun bukan - emak kita adalah sesuatu yang hampir untuk kita gambarkan tentang Apa Itu Syurga..

"Emak bukan apa, Long," kata Emak sambil menahan sakit dek urutan pada tapak kakinya, "Emak cuma nak bagi kau peluang tengok-tengok dan belek-belek kai emak ni je. Kot la jumpa..."

"Jumpa? Nak Along cari apa?"

"Cari la... Kot-kot boleh jumpa pintu masuk syurga ke..."

...dan tentang Apa Itu Kelakar! Serius! Buku ni best dan kelakar.

Payment Option

Credit Cards (Mastercard & Visa)
We currently accept Mastercard and Visa credit cards. Your credit card information is secured and safeguarded when shopping at Youbeli.com. All information are encrypted and sent through secured and protected channels. As we are employing Mobile88 (iPay88) as our payment gateway, Mobile88 will be stated in your credit card statement.



Financial Process Exchange (FPX)
We also accepts FPX payment method as it is an ideal payment solution for customers who does not have a credit card. All that is needed to make an online payment is an online banking account. Payment is directly linked and connected to the customer's specified online banking account, transactions are usually instant and fast. Supported banks includes:



Cash Bank-in / Online Fund Transfer / Cheque
You may bank-in cash or cheque into the selected bank account below:

Bank : PUBLIC BANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 3194858935

Bank : MAYBANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 514048612629

Once you have successfully bank-in the amount, email the bank in slip to support@youbeli.com with the stated Order No.

Paypal
PayPal lets you send payments quickly and securely online using a credit card or bank account.
Not valid for cash only items.

Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg8.00
West MalaysiaAdditional 0.25 kg2.00

 

Tell A Friend
captcha image
TOP