Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Language
Contact Us: 1800 88 2354
Previous Product

Kayuh

Next Product
Kayuh
Product Code:
3201
Store:
Status:
Available Now
Delivery:
Usually ships within 48 hrs
Delivery Fee:
WM - RM 8.00
Rewards:
20 Points
RM 20.00
Quantity:
Nofity me when ...
price drops.
Product Information
Subtitle: Mengejar Horizon
Author/Editor: Azraei Muhamad
New Pb 218 pp.
Subject: Travel Writing,Malaysia
Condition: Good
Published: 2016

Apakah kemerdekaan pada kau? Kebebasan untuk baring sepanjang hari tanpa berbuat apa-apa atau kebebasan buat benda yang kau nak buat selama ni (tapi tak buat-buat)?

Untuk Kemerdekaan yang ke-58, aku ambil basikal, pack baju sikit dan pergi berkayuh satu Semenanjung seorang diri. Satu kebebasan dan kemerdekaan yang sebenar apabila seorang budak gemuk berjaya (ataupun gagal) buat semua ini.

Kau yang kurus pun tidur sepanjang Hari Merdeka. Kena gelak je dengan penjajah kalau diorang tahu.

Ini boleh jadi buku travelog, juga boleh jadi buku risk-management.

Kayuh: Mengejar Horizon merupakan buku himpunan catatan Azraei Muhamad yang berbasikal menjelajah Semenanjung Malaysia pada tahun 2015 yang lalu. Buku ini mengandungi pelbagai pendedahan tentang tempat-tempat menarik di Malaysia serta filsuf sosial Azraei terhadap tempat-tempat yang dikunjunginya terutama dari segi budaya dan makanan.
Payment Option

Credit Cards (Mastercard & Visa)
We currently accept Mastercard and Visa credit cards. Your credit card information is secured and safeguarded when shopping at Youbeli.com. All information are encrypted and sent through secured and protected channels. As we are employing Mobile88 (iPay88) as our payment gateway, Mobile88 will be stated in your credit card statement.



Financial Process Exchange (FPX)
We also accepts FPX payment method as it is an ideal payment solution for customers who does not have a credit card. All that is needed to make an online payment is an online banking account. Payment is directly linked and connected to the customer's specified online banking account, transactions are usually instant and fast. Supported banks includes:



Cash Bank-in / Online Fund Transfer / Cheque
You may bank-in cash or cheque into the selected bank account below:

Bank : PUBLIC BANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 3194858935

Bank : MAYBANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 514048612629

Once you have successfully bank-in the amount, email the bank in slip to support@youbeli.com with the stated Order No.

Paypal
PayPal lets you send payments quickly and securely online using a credit card or bank account.
Not valid for cash only items.

Shipping Information
ZoneWeightDelivery Fee (RM)
West MalaysiaFirst 0.50 kg8.00
West MalaysiaAdditional 0.25 kg2.00

 

Tell A Friend
captcha image
Chat with Youbeli
TOP