Youbeli Online Shopping Malaysia
购物车: 0 商品 
Languages
Youbeli Online Shopping Malaysia
联系我们: 1800 88 2354
Previous Product

Kayuh

Next Product
Kayuh
商品编号:
3201
发行:
Silverfish Books
店舖:
状态:
售卖中
​发货:
预计48 小时内​
运费:
WM - RM 8.00
积分:
16 分
Youbeli Multiple Cash Vouchers!
RM 20.00
RM 16.00
20%
数量:
在以下的情况下通知我
价格下降。
商品介绍
Subtitle: Mengejar Horizon
Author/Editor: Azraei Muhamad
New Pb 218 pp.
Subject: Travel Writing,Malaysia
Condition: Good
Published: 2016

Apakah kemerdekaan pada kau? Kebebasan untuk baring sepanjang hari tanpa berbuat apa-apa atau kebebasan buat benda yang kau nak buat selama ni (tapi tak buat-buat)?

Untuk Kemerdekaan yang ke-58, aku ambil basikal, pack baju sikit dan pergi berkayuh satu Semenanjung seorang diri. Satu kebebasan dan kemerdekaan yang sebenar apabila seorang budak gemuk berjaya (ataupun gagal) buat semua ini.

Kau yang kurus pun tidur sepanjang Hari Merdeka. Kena gelak je dengan penjajah kalau diorang tahu.

Ini boleh jadi buku travelog, juga boleh jadi buku risk-management.

Kayuh: Mengejar Horizon merupakan buku himpunan catatan Azraei Muhamad yang berbasikal menjelajah Semenanjung Malaysia pada tahun 2015 yang lalu. Buku ini mengandungi pelbagai pendedahan tentang tempat-tempat menarik di Malaysia serta filsuf sosial Azraei terhadap tempat-tempat yang dikunjunginya terutama dari segi budaya dan makanan.
付款选项

信用卡 (Mastercard & Visa)
我们接受Mast ercard以及Visa信用卡的支付方式,Yoube li.com确保你支付的过程是安全且顺利的。所有与支付相关的资讯都经过系统加密处理以及安全的方式传送。我们使用iPay88(Mobil e88)为支付平台,Mobil e88字眼将会标示在你的银行帐单上。



Financial Process Exchange (FPX)
对於无法使用信用卡支持的顾客,我们也提供了FPX银行转帐的支付方式,您只需拥用银行网上登录帐号,就能即时将订单的款额转帐到我们的户口。

我们接受转帐的银行何下:



现金汇款 / 网上银行转帐 / 支票
如何您想以现金汇款或支票付款,可以汇入以下帐号:

Bank : 大众银行
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 3194858935

Bank : 马来亚银行
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 514048612629

成功汇款後,请传真或手机拍照,发送至support@youbeli.com,同时注明订单号码以方便我们快速处理。

Paypal
除了特定产品,我们同时也接受Paypal的支付方式,这是一个全球普遍的支付方式之一,您可以选择Paypal款额或信用卡方式转帐。

送货资讯
区域重量运费 (RM)
West Malaysia首 0.50 kg8.00
West Malaysia额外 0.25 kg2.00

 

推荐给朋友
captcha image
TOP