Youbeli Online Shopping Malaysia
Cart: 0 items 
Language
Youbeli Online Shopping Malaysia
Contact Us: 1800 88 2354
Previous Product

BELVYA SLIMMING SCRUB

Next Product
BELVYA SLIMMING SCRUB
Product Code:
504918
Store:
Status:
Coming Soon
Delivery Fee:
WM - RM 7.00
EM - RM 10.00
Youbeli Multiple Cash Vouchers!
RM 75.00
Nofity me when ...
price drops.
product is available.
Product Information

BELVYA: SCRUB PELANGSINGAN BERKESAN!

Impikan wajah bujur berdagu runcing?

Mahu perut kempis pinggang yang langsing?

Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?

Gosok dulu bahagian bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi!

Lihat keajaibannya dalam mengurangkan saiz badan 1-2 inci seminggu!!

BELVYA PSS (Perfect Shapping Scrub)

sejenis scrub yang mampu menghilangkan lemak-lemak dibadan serta di muka

kesan boleh dilihat seawal 2 hari

jangan risau, sebab scrub ni tidak merasa panas bila digunakan, tapi badan akan lagi rasa fresh dan segar lepas mandi.

KHAS UNTUK YANG LEPAS BERSALIN : Boleh menghilangkan strechmark dan rekahan

Mengatasi masalah perut buncit dan spare tyre

Membentuk muka menjadi lebih V-Shape @ tidak tembam lagi.

Membentuk dagu lebih runcing dan panjang (tak payah cucuk2 botox lagi.hehe)

Menghilangkan double chin

Membantu memancungkan hidung

Mencerahkan kulit, melembut dan melicinkan kulit

YANG PENTING : BELVYA PSS ni merupakan produk Bumiputera Muslim yang mempunyai KKM dan kilang berstatus GMP

Siapa yang rasa2 ada bau badan tu, please pakai ni! hehe. Boleh menghilangkan bau badan

Sesuai digunakan untuk lelaki dan perempuan

Mesti ada yang akan tertanya2 nanti, ibu menyusu boleh pakai tak? Yes! boleh digunakan untuk ibu menyusu, dalam pantang serta mengandung (tapi untuk mengandung tak boleh sapu pada perut dan pinggang).Scrub dekat lengan ke, peha ke,betis ke,atau pipi.. Nanti dah deliver baby takdelah lambat sangat nak turunkan berat badan kan.

Cara-cara nak menggunakan BELVYA PSS

Basahkan dahulu tempat yang ingin dibuang lemak

Ambil secubit Belvya PSS dan urut secara ARAH LAWAN JAM

Biarkan seketika (2-3 minit) boleh cuci dan bilas macam biasa sampai kering

Untuk kesan yang lagi cepat boleh menggunakan air suam

Payment Sebelum pukul 12pm akan di POS pada HARI YANG SAMA

Payment Option

Credit Cards (Mastercard & Visa)
We currently accept Mastercard and Visa credit cards. Your credit card information is secured and safeguarded when shopping at Youbeli.com. All information are encrypted and sent through secured and protected channels. As we are employing Mobile88 (iPay88) as our payment gateway, Mobile88 will be stated in your credit card statement.



Financial Process Exchange (FPX)
We also accepts FPX payment method as it is an ideal payment solution for customers who does not have a credit card. All that is needed to make an online payment is an online banking account. Payment is directly linked and connected to the customer's specified online banking account, transactions are usually instant and fast. Supported banks includes:



Cash Bank-in / Online Fund Transfer / Cheque
You may bank-in cash or cheque into the selected bank account below:

Bank : PUBLIC BANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 3194858935

Bank : MAYBANK
Account Name : YOUBUY ONLINE SDN BHD
Account No. : 514048612629

Once you have successfully bank-in the amount, email the bank in slip to support@youbeli.com with the stated Order No.

Paypal
PayPal lets you send payments quickly and securely online using a credit card or bank account.
Not valid for cash only items.

Shipping Information
ZoneOrder Price Range (RM)Delivery Fee (RM)
West MalaysiaFlat Rate7.00
East MalaysiaFlat Rate10.00

 

Tell A Friend
captcha image
TOP